Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Як виявилось, то попереднього представника забанили за неактивність не зважаючи на те, що профіль був оплачений. То Ідея вирішила завести нового не менш мовчазного. Дивна банка... Загалом, важко представникам з нашим свинарником - довго не витримують.
Andrew75 написав:Ничего не поменялось, как и раньше, если клиент Идеи, кредитку Окарта так и нельзя открыть? Или как-то можно?
Присоединяюсь к вопросу. И О.карта это в точности та же самая КБО? Мне надо КБ White и карта для онлайна 5%, какую лучше открывать - КБО или О.карту? Сначала КБО/О.карту, потом White, или без разницы?
Andrew75 написав:Ничего не поменялось, как и раньше, если клиент Идеи, кредитку Окарта так и нельзя открыть? Или как-то можно?
Присоединяюсь к вопросу. И О.карта это в точности та же самая КБО? Мне надо КБ White и карта для онлайна 5%, какую лучше открывать - КБО или О.карту? Сначала КБО/О.карту, потом White, или без разницы?
По Окарте вроде как есть кешбек на коммуналку, по КБО нет. Поправьте меня, если я не прав.
Почитав, що obank в червні почав наливати ліміт і вирішив і собі спробувати оформити з лімітом, втретє. Сьогодні погодили запитуваний ліміт, мабуть зрозуміли, що треба відпустити трохи гайки скорингу і почати видавати картки, а то доходів не отримають.
Для історії: моє питання з приводу неправильних розрахунків і як результат випадіння із пільгового періоду схоже вирішено. Те що я бачу 1) Причину мені ніхто не сказав, так що можливе повторення цієї ситауації і потрібно за всим слідкувати 2) Виправляли руками і по виписці із відділення (розділ внутрішньобанківські операції за рахунком) дуже мало що можна зрозуміти... (там декілька сум з описом "нарахування відсотків" як з плюсом, так і з мінусом) 3) Кешбек по О-Картці йде однією сумою, а не за кожну операцію як по іншим карткам. І, як результат, у відділенні допомогти мені зрозуміти як вийти на їхню суму не змогли. (Про всяк випадок, картка завжди у мінусі) 4) Для мене це було трохи незвично, але всі канали мені говорять, що якщо розрахункова дата по картці 1-ше число, то для розрахунку пільгового періоду беруться витрати з 2-го числа минулого місяця по 1-ше число нинішнього включно (це до моєї транзакції, яка була фактично у травні, але проведена була 01 червня)
Rimlyanin1 написав:Почитав, що obank в червні почав наливати ліміт і вирішив і собі спробувати оформити з лімітом, втретє. Сьогодні погодили запитуваний ліміт, мабуть зрозуміли, що треба відпустити трохи гайки скорингу і почати видавати картки, а то доходів не отримають.
Rimlyanin1 написав:Почитав, що obank в червні почав наливати ліміт і вирішив і собі спробувати оформити з лімітом, втретє. Сьогодні погодили запитуваний ліміт, мабуть зрозуміли, що треба відпустити трохи гайки скорингу і почати видавати картки, а то доходів не отримають.
Скільки номерів питали, дзвонили?
Нічого не питали, замовлял через додаток, відсканувавши паспорт і заповнивши коротку анкету. Вказав лише 1 контактну особу - дружину. Їй не дзвонили. Мені подзвонили лише сказати, що погоджений ліміт. Далі в додатку замовив доставку картки кур'єром