|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:06
WachtAmRhein написав: Жерминаль написав:Дайте конкретну відповідь,бо навіть на відділенні заплутались) Якщо відкриваю на неділю,тобто 1 лютого п'ятниця. Забираю 8 лютого також в п'ятницю? За скільки днів рахуються відсотки? І якщо йде пролонгація,треба 3 неділі. Це з 1 лютого буде по 22 включно? Як тут рахувати %? Пролонгацію хіба не можна ставити автоматично? Це мені треба кожен раз бігати в банк і переоформляти?
если вы открываете 1го числа и забираете 8го, то проценты вам насчитают за: 2, 3, 4, 5, 6 и 7е числа. Думаю нетрудно посчитать что это будет 6 дней. К словам киевлянок, живущих в Крыму я бы относился с определённой долей недоверия. Так как она попросту не умеет считать.
да неужели  , пусть банк тогда подсчитает нужно еще знать когда клиент в пятницу открывает в операционное время или нет а ваше субъективное мнение кому и что доверять, оставьте при себе, оно никого не волнует, так как вам никто ничего не должен и не обязан
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:11
Kievlyanka, не сваріться.  Там на гілці Златобанку я Вам цікаву пропозицію підкинув.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:15
kievlyanka написав:да неужели  , пусть банк тогда подсчитает нужно еще знать когда клиент в пятницу открывает в операционное время или нет а ваше субъективное мнение кому и что доверять, оставьте при себе, оно никого не волнует, так как вам никто ничего не должен и не обязан
если депозит открывать во внеоперационное время в пятницу, то банк заплатит только за вторник, среду и четверг (так как деньги зачислятся только в понедельник), так что ваш глупый ответ про 5 дней процентов при семидневном депозите не отражает ни одной ни другой ситуации. Моё мнение как раз в полной мере объективно, вы же, как я писал выше, не умеете считать, но, тем не менее, "позволяете себе давать советы космического масштаба и космической же глупости". (с)
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:18
tatop написав:Kievlyanka, не сваріться.  Там на гілці Златобанку я Вам цікаву пропозицію підкинув.
В Идея лучше условия присмотритесь.
-
serg 2012
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:19
serg 2012 написав: tatop написав:Kievlyanka, не сваріться.  Там на гілці Златобанку я Вам цікаву пропозицію підкинув.
я уже там  , спасибо большое
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:21
serg 2012 написав: tatop написав:Kievlyanka, не сваріться.  Там на гілці Златобанку я Вам цікаву пропозицію підкинув.
За відсотками так. Але за умовами договору ні.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 19:54
WachtAmRhein написав: Жерминаль написав:Дайте конкретну відповідь,бо навіть на відділенні заплутались) Якщо відкриваю на неділю,тобто 1 лютого п'ятниця. Забираю 8 лютого також в п'ятницю? За скільки днів рахуються відсотки? І якщо йде пролонгація,треба 3 неділі. Це з 1 лютого буде по 22 включно? Як тут рахувати %? Пролонгацію хіба не можна ставити автоматично? Це мені треба кожен раз бігати в банк і переоформляти?
если вы открываете 1го числа и забираете 8го, то проценты вам насчитают за: 2, 3, 4, 5, 6 и 7е числа. Думаю нетрудно посчитать что это будет 6 дней. К словам киевлянок, живущих в Крыму я бы относился с определённой долей недоверия. Так как она попросту не умеет считать. Сьогодні хотіла розмістити 50 тис.грн. Ходила у відділення,дівчата там недалекі,дзвонила на гарячу лінію-скрізь сказали,що на неділю рахується 5 днів,а 3 неділі-15 днів. Розумію,що щось не сходиться,але подумала такі умови. Розмістила як завжди у VAB банку. Там неділя-6 днів, 3 неділі-20 днів. Шкода,бо 17%,а в Ідеї-19% по онлайн((( Може все ж таки в Ідеї дівчата неправі?)) Є тут представник банку?
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 20:01
Жерминаль написав: WachtAmRhein написав: Жерминаль написав:Дайте конкретну відповідь,бо навіть на відділенні заплутались) Якщо відкриваю на неділю,тобто 1 лютого п'ятниця. Забираю 8 лютого також в п'ятницю? За скільки днів рахуються відсотки? І якщо йде пролонгація,треба 3 неділі. Це з 1 лютого буде по 22 включно? Як тут рахувати %? Пролонгацію хіба не можна ставити автоматично? Це мені треба кожен раз бігати в банк і переоформляти?
если вы открываете 1го числа и забираете 8го, то проценты вам насчитают за: 2, 3, 4, 5, 6 и 7е числа. Думаю нетрудно посчитать что это будет 6 дней. К словам киевлянок, живущих в Крыму я бы относился с определённой долей недоверия. Так как она попросту не умеет считать. Сьогодні хотіла розмістити 50 тис.грн. Ходила у відділення,дівчата там недалекі,дзвонила на гарячу лінію-скрізь сказали,що на неділю рахується 5 днів,а 3 неділі-15 днів. Розумію,що щось не сходиться,але подумала такі умови. Розмістила як завжди у VAB банку. Там неділя-6 днів, 3 неділі-20 днів. Шкода,бо 17%,а в Ідеї-19% по онлайн((( Може все ж таки в Ідеї дівчата неправі?)) Є тут представник банку?
Представника немає. Слід було розмістити мінімальну суму і....практика критерій істини. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 20:18
та тут, по моєму все ясно,- в мене депо на 6 місяців, правда, але там чітко вказано, що % нараховуються з дня наступного за тим, коли вносяться гроші, і до дня, який передує тому, коли настає час знімати депо,- передбачаю, що в тижневому депозиті так само, просто за півроку ці 2 дні якось і не помічається, а от якщо випадає 2 дні з 7 - то це вже, звичайно, зовсім інше...
-
ante
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 лют, 2013 20:31
Иформативно, на будущее: срочно понадобились деньги. Рассторгнуть депозит,естественно,через ИБ невозможно. Поэтому заехал в отделение, ответ: только через 3 рабочих дня после подачи заявления Вам будут доступны средства. Раньше. говорят, можно было и день в день... Поэтому решил не расторгать, нашел другое решение, т.к срок депо заканчивается через 5 дней.
-
_Slava_
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
|