|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:30
tatop написав: Mirax написав:З ними поточні робляться "гальманутими", а акція закінчиться і привіт. На не на. Я пішки постою. 
Нє, це був глюк, який розсосався. Картка не тормозить поточний.
Сьогодні переводив на поточний з БРС. На балансі гроші з'явилися приблизно через годину, а в доступних сумах - ще через дві години. Так що в мене "не розсосався".
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 106 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:32
AlexTk написав:Сьогодні переводив на поточний з БРС. На балансі гроші з'явилися приблизно через годину, а в доступних сумах - ще через дві години. Так що в мене "не розсосався".
Идея сегодня полдня тупила, сам столкнулся. Видимо начали свой знаменитый последний день месяца на сутки раньше. В последний день месяца у них почти официально может ничего не работать 
-
avm
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:37
avm написав: AlexTk написав:Сьогодні переводив на поточний з БРС. На балансі гроші з'явилися приблизно через годину, а в доступних сумах - ще через дві години. Так що в мене "не розсосався".
Идея сегодня полдня тупила, сам столкнулся. Видимо начали свой знаменитый последний день месяца на сутки раньше. В последний день месяца у них почти официально может ничего не работать 
А мені сьогодні на день раніше відсотки за депо скинули. Вже і не чекав, думав 7 травня впадуть.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:39
tatop написав:А мені сьогодні на день раніше відсотки за депо скинули. Вже і не чекав, думав 7 травня впадуть.
То текущие исходящие и входящие платежи тормозили, остальное вроде работало как надо У меня ближайшие проценты 2 числа  не знаю когда ждать. Наверное 7
-
avm
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:40
tatop написав: avm написав: AlexTk написав:Сьогодні переводив на поточний з БРС. На балансі гроші з'явилися приблизно через годину, а в доступних сумах - ще через дві години. Так що в мене "не розсосався".
А мені сьогодні на день раніше відсотки за депо скинули. Вже і не чекав, думав 7 травня впадуть.
Принаймні зрозуміло, чому Ви їх нахвалюєте 
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:46
AlexTk, чому нахвалюю. Можу і претензії висловити. Що такі стовпи по 27% та 26% річних порізали. А така на них надія була. Прям мрія. Ось тільки зараз Платина пролонгує старі під 24,5% на рік, 15 і 18 місяців. Але там без поповнення.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 20:53
tatop написав:AlexTk, чому нахвалюю. Можу і претензії висловити. Що такі стовпи по 27% та 26% річних порізали. А така на них надія була. Прям мрія. Ось тільки зараз Платина пролонгує старі під 24,5% на рік, 15 і 18 місяців. Але там без поповнення.
Чомусь згадалося з дитинства: Капитан Смолетт. Старый солдат, всегда говорит правду, отчего часто страдает (с). Мабуть, наступні відсотки отримаєте на день пізніше... 
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 21:44
Был сегодня в Идее, карту мне не выдали, бо нет ключей от сейфа)) После сурового разговора сказали, вызовут начальника чтобы пришел с ключами открыл сейф)) Не стал ждать, сказал что завтра зайду в 4 часа и шоб ключи мне были на месте, гг За карту ничего не платил и обещали бесплатно выдать также и жене, никаких 36грн за выпуск карты. Вообще у них цена за карту к поточному меняется от сотрудника к сотруднику в диапазоне от 0 до 36-50-60 грн - вот такие цифры мне назывались за выпуск карты))
По поводу вклада на 2 мес под 21,25% - сказали без проблем если у вас нет и не было никаких депозитов в Идее..ну посмотрим конечно.
Вообще народ какой-то стрёмный сидит в Идее - все поголовно оформляют кредиты сколько раз не заходил. Узнал одного наркомана - тот тоже оформлял кредит..
-
Warhead
-
-
- Подякував: 347 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 кві, 2013 22:10
Warhead, сьогодні в Дельті скасували пункт в деподоговорах про негарантування вкладів. Можете підпис прибирати. Ми перемогли.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-