|
Банк Власний Рахунок |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 28 кві, 2025 20:37
Застосунок почав зловживати рекламними сповіщеннями, окремо відключити - не передбачено. Доводиться повністю забороняти надсилати пуші, навіть - важливі. Якщо нічого не зміниться, закрию картку - вигоди вже закінчилися.
-
valweb
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 20:43
Пришла персональная скидка на продукты 25% от полной стоимости, будут бонусами не больше 200 грн. Выбрала, оплатила - бонус примерно 10%. Чего-то я не понимаю...
-
Hella
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 20:44
Давно сповіщення вимкнуті, бо дістав. Так більше того, навіть якщо захотіти самому подивитися в повідомлення в додатку, воно каже, що у вас сповіщення вимкнені, то ми вам нічого не покажемо.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 626 раз.
- Подякували: 486 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 28 кві, 2025 20:46
Hella написав:Пришла персональная скидка на продукты 25% от полной стоимости, будут бонусами не больше 200 грн. Выбрала, оплатила - бонус примерно 10%. Чего-то я не понимаю...
може не спрацювала пп у вас, зверніться до них у чат, розберуться
-
Leritta
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 20:49
Leritta написав: Hella написав:Пришла персональная скидка на продукты 25% от полной стоимости, будут бонусами не больше 200 грн. Выбрала, оплатила - бонус примерно 10%. Чего-то я не понимаю...
може не спрацювала пп у вас, зверніться до них у чат, розберуться
Спасибо, не сообразила ). Попробую!
-
Hella
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 22:26
Hella написав:Пришла персональная скидка на продукты 25% от полной стоимости, будут бонусами не больше 200 грн. Выбрала, оплатила - бонус примерно 10%. Чего-то я не понимаю...
Може на акційні товари не розповсюджується? У застосунку Сільпо дивилися цей чек, які там акції спрацювали?
-
klug
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 1229 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 29 кві, 2025 01:12
klug Дьявол в деталях, да ). Сработала именно акция -25% плюс обычные бонусы. Там было упомянуто, что только на товары без акций, я такие и выбирала. Подумала было, что неправильно поняла, и что не двести грн бонусами, а просто это сумма покупки, но скидка в 25% в чеке равняется 50,03 - с копейками ). Все дело в копейках, они заставили сомневаться. Завтра напишу письмо, они же и на почту продублировали, посмотрим, что ответят.
-
Hella
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 тра, 2025 10:08
Hella написав:Завтра напишу письмо, они же и на почту продублировали, посмотрим, что ответят.
Що Вам відповіли? Теж прийшла ця акція, але так тихо, що я б і не знав, якби випадково не зайшов у застосунок.
-
klug
-
-
- Подякував: 363 раз.
- Подякували: 1229 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 02 тра, 2025 15:08
klug написав: Hella написав:Завтра напишу письмо, они же и на почту продублировали, посмотрим, что ответят.
Що Вам відповіли? Теж прийшла ця акція, але так тихо, що я б і не знав, якби випадково не зайшов у застосунок.
Пока ничего. Написала в ФБ - прислали вежливую отписку и номер телефона, плюс ссылку на вайбер с телеграмом. Я не очень хорошо в них разбираюсь, поэтому сначала позвонила - там тревога, никого из операторов нет. Попробовала написать письмо - ответила на то, в котором была реклама, но письмо вернулось. Вот думаю, что дальше делать. Попробую еще в вайбер, но если там чат-бот, то мне проще будет забыть об этой акции.
-
Hella
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 тра, 2025 09:19
Hella написав: klug написав: Hella написав:Завтра напишу письмо, они же и на почту продублировали, посмотрим, что ответят.
Пока ничего. Написала в ФБ - прислали вежливую отписку и номер телефона, плюс ссылку на вайбер с телеграмом. Я не очень хорошо в них разбираюсь, поэтому сначала позвонила - там тревога, никого из операторов нет. Попробовала написать письмо - ответила на то, в котором была реклама, но письмо вернулось. Вот думаю, что дальше делать. Попробую еще в вайбер, но если там чат-бот, то мне проще будет забыть об этой акции.
краще напраму писати в чат у вайбер або тг їм або дзвонити, авжеж не в тривогу тільки
-
Leritta
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
|