Ще одного українця оштрафували на 17 тисяч гривень через...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Mirax написав:Правила дорожнього руху не порушують прав і свобод, а є лише правилами користування транспотною інфраструктурою. А от примушення носити маски і вакцинація без НС чи ВС, це вже медичні екперименти над людиною без її добровільної згоди заборонені Нюрнберзьким кодексом і ст.28 Конституції України Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Я считаю своим неотъемлемым правом ездить 200 км/ч пьяным по городу. Все это ваши ограничения по скорости и промилле ограничивают мою свободу. Если я кого-то убью, то согласен отвечать перед законом. А до того момента не смейте меня останавливать и штрафовать!
Gastarbaiter написав:Я считаю своим неотъемлемым правом ездить 200 км/ч пьяным по городу. Все это ваши ограничения по скорости и промилле ограничивают мою свободу. Если я кого-то убью, то согласен отвечать перед законом. А до того момента не смейте меня останавливать и штрафовать!
Та хоч сторч головою об бетон. Головне правило - ДДД.
_hunter написав:15 суток в "обезъяннике" -- на выяснение личности
А не до трьох діб з повідомленням про це письмово прокурора протягом двадцяти чотирьох годин з моменту затримання? Стаття 263 КуПАП.
Да пофиг: пусть хоть сутки будет -- неадеквата же каждый день ловить можно
_hunter, Вы хотя бы знаете, что по статье 6 Конвенции административное задержание (арест) подпадают под действие ее уголовной части. А в уголовной части статьи 6 Конвенции более серьезные гарантии защиты, по сравнению с гражданской ее частью, в том числе, право на бесплатного адвоката засчет государства.
Административное задержание (арест) подпадает также под положения Протокола № 7 до Конвенции, который гарантирует право на апелляционное обжалование (в гражданских делах по Конвенции достаточно решения одной судебной инстанции), возмещение в случае незаконного осуждения, а также запрещает двойное наказание за одно и то же правонарушение.
Вы будете оплачивать этот "банкет" за свой счет или, как всегда, государственный бюджет будет расплачиваться?
Поэтому для чиновника только Конституция и законы Украины (часть 2 статьи 19 Конституции), а все иное лишь в случае, если принято во исполнение Конституции и законов Украины и не противоречит им.
volodymyr_protsyuk написав:Хтось пояснить яким чином карантин у теперішньому вигляді та масочий режим обмежує свободу пересування ? Бо всі про це говорять, а пояснити не можуть
Рішення Конституційного Суду України від 28 серпня 2020 року № 10-р/2020 з окремими думками суддів, зокрема, судді Сліденка І.Д.: https://ccu.gov.ua/dokument/10-r2020
wild.tomcat написав:але так можна договоритися і до того, що обмеження швидкості - незаконна і злочинна постава (пдр, теж, між іншим, затверджує кабмін), як і штраф за перевищення
wild.tomcat, не ототожнювайте автомобіль, тобто джерело підвищеної небезпеки за законом, із людиною. Дякую.