Підвищення зарплат медикам: хто отримуватиме 13 500 та...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Все це брехня. А на місцях - усіх поголовно на пів та чверть ставки переводять. В результаті зарплата не росте і пахати треба так як і раніше, бо "ну а хто ж буде робити?..."@ Просто черговий "разводняк" від популістів при владі. Багато хто вже реально думає про звільнення.
P.S. І "хабарі" дають далеко не усім, і не так багато, як деякі фантазери думають - у людей вже теж грошей нема на своє здоров'я. Але ж головне, "щоб на комуналку хватало", чи не так?)
nikatrunko573 написав:Все це брехня. А на місцях - усіх поголовно на пів та чверть ставки переводять. В результаті зарплата не росте і пахати треба так як і раніше, бо "ну а хто ж буде робити?..."@ Просто черговий "разводняк" від популістів при владі. Багато хто вже реально думає про звільнення.
P.S. І "хабарі" дають далеко не усім, і не так багато, як деякі фантазери думають - у людей вже теж грошей нема на своє здоров'я. Але ж головне, "щоб на комуналку хватало", чи не так?)
понятное дело, что не всем: давать взятку бабушке-педиатру за померянное давление -- вроде как незачто. Как и за направление на флюшку. А хирургу, ставящему шунт на насос -- дают -- уж поверьте
ОКЛАД --- і зарплата - це зовсім різні речі.Думаю що медиків чекає совковська урівнялівка Тобто не вигідно буде на первинці мати багато декларацій і багато головного болю Краще мати 5 пацентів і отримувати 20 штук ніж паритися з 1800 і мати те ж саме
nikatrunko573 написав:Все це брехня. А на місцях - усіх поголовно на пів та чверть ставки переводять. В результаті зарплата не росте і пахати треба так як і раніше, бо "ну а хто ж буде робити?..."@ Просто черговий "разводняк" від популістів при владі.
Кабінет Міністрів України Постанова від 12 січня 2022 р. № 2 ... 5) у разі встановлення медичному працівнику неповного робочого дня або неповного робочого тижня, а також під час невиконання працівником у повному обсязі встановленої норми тривалості робочого часу вимога щодо розміру оплати праці, передбачена підпунктом 1 пункту 1 цієї постанови, застосовується пропорційно до відпрацьованого часу.