Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Панове, було б добре, якби розмова трохи наблизилася до практичної площини. На кшталт: "мені відомо, що ОЗДП < 100 шт. готові організувати наступні брокери: 1)2)3)", "комісія приблизно ХХХ", "сам узяв - проблем немає".
Я поки зрозумів, що є 3 шляхи: 1) довгий - стати громадянином Німеччини і купити від 100 шт. на німецькій біржі; 2) мутний - звернутися до Фрідома; 3) екстенсивний - гуглити брокерів та у кожного перепитувати умови.
Чи є у когось коротший перевірений шлях? Хотілося б розібратися, поки тема на хайпі (хоча вже й так пізнувато).
любой брокер(а их десятки-сотни) что имеет доступ к УБ/ПФТС там стоят котировки по евробондам от маркет мейкеров давайте заявку, покупайте любое количество(так же как вы покупаете акции/овгз)
із недавнього часу Універ почав торгувати ОЗДП їх виставляють в додатку Wotan, але доходності так собі.. 8+- в валюті продають від 1 шт комісія вроді 1 грн за будь-яку покупку-продаж через додаток
наразі лише два випуски (із можливих 14-ти) пропонують
Green Candle стоит ММ на УБ и ПФТС по еврооблигациям. Вы можете купить их через любого брокера. Всегда актуальные котировки есть у нас в Telegram https://t.me/greencandle_finance
Олежан написав:любой брокер(а их десятки-сотни) что имеет доступ к УБ/ПФТС там стоят котировки по евробондам от маркет мейкеров давайте заявку, покупайте любое количество(так же как вы покупаете акции/овгз)
Ви вже вдруге це пишете, але це не допомагає. Для мене тема нова і з сотень брокерів я знаю аж 3-х. Порекомендуйте нормальний практичний варіант.
Олежан написав:любой брокер(а их десятки-сотни) что имеет доступ к УБ/ПФТС там стоят котировки по евробондам от маркет мейкеров давайте заявку, покупайте любое количество(так же как вы покупаете акции/овгз)
Ви вже вдруге це пишете, але це не допомагає. Для мене тема нова і з сотень брокерів я знаю аж 3-х. Порекомендуйте нормальний практичний варіант.
я не хочу заниматься рекламой какого либо брокера выбирайте сами где вам удобней 3ри брокера - это более чем достаточно
greenozon ICU усюди піарить або варіант з купівлею на закордонній біржі, або цей свій фонд https://icu.ua/uk/asset-management/kua/eurobonds-fund - там вхід доступний, але я дохідність не та і я підозрюю, що там вже будуть податки. Якихось нових пропозицій у світлі нових регуляцій я від них не бачив.
klug будь-який євробонд заведений на нашу біржу втрачає в дохідності багато %, тому самий правильний і найбільш дохідний варіант: IBKR + потрібна к-сть валюти