|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 25 чер, 2025 14:19
Visky написав:vladislavlvov Прошу прийняти мої співчуття. Тримайтеся. Щодо довіреностей, то колись нотаріус казала, що жодна не є універсальною, у різних банків свої вимоги і хтось приймає, хтось - ні, приносьте тексти з банків. Приват оформлює власні довіреності, тож, якщо змога, краще робити це в самому банку. У мене таке було з довіреністю для посольства, довелося переробляти. Ще взяв за правило: ніколи не довіряти юристам, особливо адвокатам, краще розібратися і зробити самому. На жаль, це не поверне Вашу маму... Світла їй пам'ять! Бережіть себе!
Це вірно кажете. Сам зустрічав серед юристів рідкісних роздовбаїв.
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 чер, 2025 17:41
vladislavlvov написав:ніколи не довіряйте ПриватБанку,
Такое можно сказать сейчас про любой украинский банк.
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 чер, 2025 21:43
якась нова дічь - прийшов в відділення актуалізувати дані бо в додатку блямба задовбала погрозами дівчинка каже надайте згоду в додатку що ви будете отримувати сервіс банку
що це за чортівня цифрофізації?
-
greenozon
-
-
- Подякував: 560 раз.
- Подякували: 1740 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 25 чер, 2025 22:18
vladislavlvov Співчуваю. Взагалі то всі довіреності діють поки людина жива. А далі вступають права спадщини. Можу росказати свій досвід отримання по довіреності. Ми оформляли довіреність безпосередньо в банку. Ніяких нотаріусів. Ключовим там було підтвердження по смс. Після смерті матері я прийшов до каси банку зі своїм пспортом та її договорами на кошти що були в банку. Весь діалог в касі: я хочу отримати кошти подовіреності, вони перевірили по своїй базі, на мій телефон прийшов код підтвердження і все видали без питань. І я звісно не говорив що матері вже не має вживих.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
|