ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 235236237238239 ... 499>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 83
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
14%
12
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 83
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 19:59

Re: ПриватБанк

klug написав:Принаймні один з них дозволяє не чекати ні три місяці, ні навіть місяць, а побачити гроші на картці у той же день, а бо у гіршому випадку - на наступний день.

От захотів я так зробити ($) а мені пише, що поповнення депозиту - коміс 1% від суми. Тож я так розумію "Приват-вклад" не входить до переліку способів? Перевірив гривню - так само пише буде 1% коміс при відкритті депозиту....
(в обох випадках відкриття з універсальної)
DmitryZP

Подякував: 19 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 20:52

DmitryZP написав:
  klug написав:Принаймні один з них дозволяє не чекати ні три місяці, ні навіть місяць, а побачити гроші на картці у той же день, а бо у гіршому випадку - на наступний день.

От захотів я так зробити ($) а мені пише, що поповнення депозиту - коміс 1% від суми. Тож я так розумію "Приват-вклад" не входить до переліку способів? Перевірив гривню - так само пише буде 1% коміс при відкритті депозиту....

У Привата є два тарифи на картки: Уні та КдВ, і два тарифи на депозити: строкові і безстроковий - ПВ. Тобто можливо 4 комбінації, та ще ж можна поповнювати депо напряму через касу/ТСО.
Може таки натякнете, що ви хотіли і що з чим робили? :lol: :lol:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 507 раз.
Подякували: 1310 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:02

DmitryZP написав:

Якщо вміти читати: чи то форум, чи то тарифи, то це б не викликало такого здивування. Для кожного випадку є відповідний інструмент, якщо просто випадковим чином намагатися застосувати що-небудь у якій-небудь ситуація, то виходить дурниця і комісія. На ПВ, наприклад, треба вносити не з Універсальної, а замість Універсальної. Те, що вже опинилося на Універсальній, виводиться стежкою у межах лімітів, про що тут теж патякають ледь не щодня, бо історія з ПУМБою нікого не вчить.
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1243 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:28

Оце прочитав останні повідомлення і згадав свою історію як після оформлення приват карток побіг знімати свої гроші з уні, заплатив за зняття кілька сотень і вже тоді пішов читати тарифи. До представників банку жодних претензій, оформили і уні і кдв і було ніби ясно яка картка для чого. Очевидно ясно не до кінця))
А тепер зі знайомою бухгалтеркою шуткуємо з тих людей які знімають кошти з Універсальної ПОСТІЙНО на регулярній основі і їм від цього ніби майже норм... Так, такі насправді водяться :)
nighthawk5

Подякував: 604 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 23:37

nighthawk5 написав:Оце прочитав останні повідомлення і згадав свою історію як після оформлення приват карток побіг знімати свої гроші з уні, заплатив за зняття кілька сотень і вже тоді пішов читати тарифи. До представників банку жодних претензій, оформили і уні і кдв і було ніби ясно яка картка для чого. Очевидно ясно не до кінця))
А тепер зі знайомою бухгалтеркою шуткуємо з тих людей які знімають кошти з Універсальної ПОСТІЙНО на регулярній основі і їм від цього ніби майже норм... Так, такі насправді водяться :)

А є і такі, що знімають і кредитні. Щоб заплатити там, де тільки готівка. Якщо інших нема...
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 23:42

klug написав:Якщо вміти читати: чи то форум, чи то тарифи, то це б не викликало такого здивування. Для кожного випадку є відповідний інструмент, якщо просто випадковим чином намагатися застосувати що-небудь у якій-небудь ситуація, то виходить дурниця і комісія. На ПВ, наприклад, треба вносити не з Універсальної, а замість Універсальної. Те, що вже опинилося на Універсальній, виводиться стежкою у межах лімітів, про що тут теж патякають ледь не щодня, бо історія з ПУМБою нікого не вчить.

Кошти так уж склалося опинилися на Універсальній навмисно і планувався свіфт. Але війна внесла свої корективи. Тож вважайте мене пересічним користувачем Привату - ПВ ніколи не юзав і вникати в його тонкощі немаю бажання. Для того щоб зняти з УНІ кеш без комісу змушений користуватися 1міс депозитом з отриманням через КДВ.

Мене інколи дивують отакі вкиди типу ну як так от люди такі тупі, це ж так просто, все на поверхні... але закінчувати курси з тарифів приватбанку немає бажання... ще й потім відслідковувати зміни в них...

От Ви написали "історія з ПУБМою нікого не вчить" - але я не встрявав в ніякі історії з ПУБМою і тому "мАя твАя нє пАнімать" :)
DmitryZP

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 23:45

Amethyst є кошти на УНІ $ - потрібно зняти і звісно без комісу
DmitryZP

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 23:56

DmitryZP написав:Amethyst є кошти на УНІ $ - потрібно зняти і звісно без комісу
В такому випадку краще строкового 1 міс депо нічого і не вигадати.
А у подальшому краще таки мати ПВ у всіх валютах
Залиште тама по 1 коп. У мене вже років 5 вони так... животіють )
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 507 раз.
Подякували: 1310 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 23:58

Amethyst написав:
  DmitryZP написав:Amethyst є кошти на УНІ $ - потрібно зняти і звісно без комісу
В такому випадку краще строкового 1 міс депо нічого і не вигадати.
А у подальшому краще таки мати ПВ у всіх валютах
Залиште тама по 1 коп. У мене вже років 5 вони так... животіють )

Ну мені 1 міс не питання почекати, я вже таким чином відкрив 3 депо і зняв трохи грошей.

Ну а трік з ПВ і копійками то для хай-левел-користувачів :)
DmitryZP

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 бер, 2023 18:23

Не знаю чи пов'язано, замовив на видачу 400 у.о. і через 2 години анулювали кредитний ліміт (35 тис.). З Приватом десь біля 10 років, завжди мав кредитний ліміт, але не кожного місяця його використовував. І як тепер- більше користуватись власними коштами щоб його знов повернули, чи самі отямляться?
andriy_z

Подякував: 38 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 235236237238239 ... 499>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор