ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 233234235236237 ... 499>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 83
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
9
2- Погане. Некомпетентне.
14%
12
3- Задовільне. Хотілося б краще.
30%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всього голосів : 83
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 19:46

Re: ПриватБанк

Вітаю. Стежка до Необанку працює безкомісійно лише з Інтернет карти? Чи можна також з Універсальної вивести без комісії на Лайткард в Необанку?
_PORT_UA

Подякував: 210 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 22:49

Підкажіть, буль ласка, якщо в додатку замовив готівку у доларах в касі отримати, то у призначений час можна відразу чергу в касу займати, чи через менеджера?
Arbitr

Подякував: 68 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 22:51

Arbitr написав:Підкажіть, буль ласка, якщо в додатку замовив готівку у доларах в касі отримати, то у призначений час можна відразу чергу в касу займати, чи через менеджера?

Сразу в очередь.
Monk23

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 22:52

Arbitr написав:Підкажіть, буль ласка, якщо в додатку замовив готівку у доларах в касі отримати, то у призначений час можна відразу чергу в касу займати, чи через менеджера?

Відразу в касу. Тут менеджери до валюти відношення не мають ніякого. Не забудьте фінансовий телефон - без нього нічого не видадуть. А паспорт в принципі не потрібен
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 23:12

Amethyst написав:
  Alien написав:
  Mathias написав:Господа, а тропинка к соседкам что, не работает после 21:00? Говорит, "платіж не може бути проведено. Будь ласка, здійсніть його після шостої години ранку"

Вони явно щось там поміняли. Наразі після створення платежу з'явився напис буцімто платіж відправляється на перевірку фахівцям, перевірка може тривати до двох годин. Статус платежу пропонують відслідковувати в архіві.
Сума 10000 як на мене не варта такої пристальної уваги, але приват вирішив по іншому

А не може це бути якось пов'язано з... КРАІЛ?
Коняка та ну дуууже грайлива :P

ходять чутки, що кінь тойво - ігрун
https://biz.nv.ua/ukr/finance/nbu-perev ... 07358.html
greenozon

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Сер 01 бер, 2023 23:57

Alien написав:Не забудьте фінансовий телефон - без нього нічого не видадуть.

Зачем же так категорично. Можно и через мобильный Приват24 подтвердить. Я это даже относительно недавно делал, когда из-за блекаута мобильная связь только делала вид, что работает.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 712 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 00:36

moveton написав:

Зачем же так категорично. Можно и через мобильный Приват24 подтвердить. Я это даже относительно недавно делал, когда из-за блекаута мобильная связь только делала вид, что работает.

Я перепрошую - тобто телефон таки був з вами? Ви його не забули? І сімка в ньому мабуть таки стояла з фінансовим номером? Якщо так, то що я не так написав?
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 00:43

Alien написав:
  moveton написав:

Я перепрошую - тобто телефон таки був з вами? Ви його не забули? І сімка в ньому мабуть таки стояла з фінансовим номером? Якщо так, то що я не так написав?

Если формально, то стояла и что? Могла с таким же успехом и не стоять. Всё равно бы выдали. Она же при авторизации никак не использовалась. Приват на неё не дозвонился.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 712 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 01:00

moveton написав:Если формально, то стояла и что? Могла с таким же успехом и не стоять. Всё равно бы выдали. Она же при авторизации никак не использовалась. Приват на неё не дозвонился.

А те що перечитайте ту фразу з якої ви почали до мене домахуватись. Де саме там було про дзвінок? Причому категорично. Чомусь ви не припустили думки що словосполучення "фінансовий телефон" може використовуватись трошечки в ширшому значенні ніж лише прийняти дзвінок. У більшості клієнтів Приватбанку (як до речі і у вас) сімка фінансового телефону стоїть у тому самому апараті де і додаток п24. Отже не забувши "фінансовий телефон" людина матиме два способи підтвердження видачі валюти. то що я написав не правильно? На мій погляд ваш коментар у тому контексті як ви його написали на те речення яке ви процитували був щонайменше не доречним.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 02 бер, 2023 11:14

А в сенс банку навіть і замовляти не треба!

2000 долл видали без замовлення новенькими за 2017 рік
super_mohito

Подякував: 36 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

#<1 ... 233234235236237 ... 499>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: lloydbanksua, moveton і 1 гість