|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 28 тра, 2024 11:17
Howl написав:Примат, быстро банк лимит не даст. Надо будет много времени, пока система поймёт, что у тебя есть средства и тебе можно дать кредитный лимит.
Маячня!100% коли були депозити - ліміту не було,як тільки приносив ,аж на третій рік надали максимально,та під час широкомасштабних дій жодного разу не зменшували
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 28 тра, 2024 11:39
Ferlakur написав:Хтось знає, чи з додаткової карти на довірену особу можна зняти в касі готівку по QR-коду, чи треба обов'язково саме пластик?
Доповідаю: можна по QR-коду, але касир не бачить цієї карти одразу, треба називати повний номер.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 320 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 13:58
Howl написав:Примат, быстро банк лимит не даст. Надо будет много времени, пока система поймёт, что у тебя есть средства и тебе можно дать кредитный лимит.
Сину студенту спочатку просили і не дали, а потім самі підкинули 5 тис. Дістає стипендію на приватівську картку.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1115 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 29 тра, 2024 16:12
А скільки чекати на кеш бек за комунальні послуги, платив 12 травня, досі не нарахували, хоча медалька знизу суми оплати намалована
-
novichok
-
-
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2024 16:21
novichok написав:А скільки чекати на кеш бек за комунальні послуги, платив 12 травня, досі не нарахували, хоча медалька знизу суми оплати намалована
Так миттєво ж нараховують вже.. у Привіт. Там подивіться, зразу можна і виводити.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 498 раз.
- Подякували: 1289 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Сер 29 тра, 2024 22:00
Amethyst написав: novichok написав:А скільки чекати на кеш бек за комунальні послуги, платив 12 травня, досі не нарахували, хоча медалька знизу суми оплати намалована
Так миттєво ж нараховують вже.. у Привіт. Там подивіться, зразу можна і виводити.
а... вон оно че (с). дякую.
-
novichok
-
-
- Подякували: 309 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2024 00:09
Щось не любить Приват ЗСУ, хоча тут отримую 100000+ кожного місяця. Колись я зменшив ліміт на кредитці до 2000, з Привітом почав користуватися кредитними, витратив приблизно 1200 грн і банк загнав картку в -250 грн, я мінус погасив, залишили тільки 550 грн кредитного ліміту. Пробував подати заявку на збільшення кредитного ліміту, де чесно вказав місце роботи ЗСУ, і прийшла відмова. Раніше був ФОПом, його не закривав, але не знаю чи вартує пвказувати що я ФОП, якщо тут отримую грошове забезпечення ЗСУ. В інших банках кредитний ліміт в сумі близько 200к.
-
Пансер
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 тра, 2024 06:25
Пансер написав:Щось не любить Приват ЗСУ, хоча тут отримую 100000+ кожного місяця. Колись я зменшив ліміт на кредитці до 2000, з Привітом почав користуватися кредитними, витратив приблизно 1200 грн і банк загнав картку в -250 грн, я мінус погасив, залишили тільки 550 грн кредитного ліміту. Пробував подати заявку на збільшення кредитного ліміту, де чесно вказав місце роботи ЗСУ, і прийшла відмова. Раніше був ФОПом, його не закривав, але не знаю чи вартує пвказувати що я ФОП, якщо тут отримую грошове забезпечення ЗСУ. В інших банках кредитний ліміт в сумі близько 200к.
Ризик найбільший неповернення кредиту і коштів саме у ЗСУ та пенсіонерів після 70. Також враховуйте що середній вік чоловіка в Україні скоротився,тому на це теж треба зважати.
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 05 чер, 2024 11:19
😭 «ПриватБанк» вводить комісію за поповнення карток «Unex Bank»
1 липня поповнення карток «Unex Bank» в терміналах «ПриватБанку» буде здійснюватися на загальних умовах, а це значить, що з кожного внесення готівки буде стягуватися комісія в розмірі 0.5%, але не менше 5₴. «Unex Bank» рекомендує використовувати термінали «city24» та «EasyPay» для поповнення своїх карток без комісії.
Найімовірніше, з 1 липня перестане працювати й безкоштовне поповнення карток «Unex Bank» з карток «ПриватБанку» через «Приват24». Наразі залишається лише один банк, перекази на який з карток «ПриватБанку» здійснюється без комісії, — «Радабанк». На жаль, тарифи за картками «Радабанк» досить погані, тому його не слід розглядати, як альтернативу для отримання коштів з карток «ПриватБанку» без комісії. Продовжуємо слідкувати за розвитком ситуації 👀
Джерело інформації — офіційний прес реліз «Unex Bank»
🇺🇦
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-