Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
- розбудити сплячого клієнта - прив'язати клієнта до себе адже після таких дій кредитний рейтинг зазвичай іде вниз і інші банки кредлім не дадуть - в банку грошей катма/парад планет... 50 відтінків щедрості
Осінній старт для бізнесу з «Оплатою частинами» та Masterсard з 20 вересня 2024 до 20 листопада 2024
Підтримуємо бізнес, що працює з «Оплатою частинами». Зареєструйтеся в акції, продавайте з «Оплатою частинами» та Mastercard і станьте одним із десяти переможців, які отримають сертифікат.
Коли прихват під лімітом Оплати частинами, що він залежить від ліміту КК, він яку залежність має на увазі? Що ліміт ОЧ не може бути більшим за ліміт КК чи що? Зараз ліміт ОЧ у 15 разів менше за ліміт КК, кілька днів тому був 0. Ліміт КК константний, у чому залежність?
klug, зазвичай ліміт по ОЧ = ліміту по картці. Якщо ви банку не подобаєтеся, то ліміт по ОЧ може пригати від настрою банки або взагалі відсутній. Мені ось Приват запропонував пару років назад угоду, що на 2/3 піднімемо кредлім по картці, якщо зробиш оплату -- зробив, потім ОЧ зі сталого значення кредитного ліміту по картці почав стрибати, а потім константа 0 грн.
Із факторів -- прописка, наявність зп на картку банку, кредитне навантаження, депо тощо. 1000 і 1 фактор.
Здається, що залежність не тільки (а може й не стільки) від кредитного ліміту, а й від рівня його використання. У мене, наприклад, лиміт кридитний великий, при цьому ліміт ОЧ 0 грн і лише кілька разів на рік протягом декількох днів буває 5к. І це буває зазвичай десь у період між 25 числом, коли я погасив заборгованість до рівня пільгового періоду і першими числами наступного місяця. В 0 за кредитним лімітом не виходив давно, заборгованість коливається десь між 20к і 100к.
- розбудити сплячого клієнта - прив'язати клієнта до себе адже після таких дій кредитний рейтинг зазвичай іде вниз і інші банки кредлім не дадуть - в банку грошей катма/парад планет... 50 відтінків щедрості
Мені Приват індивідуально запропонував зняти кредитні кошти без комісії зимою 2023 року. Ну зняв 1000 грн, потім погасив - але кредитний рейтинг дуже сильно просів через 3-5 днів після зняття грошей. Було приблизно 510, стало 480 чи 460... От тобі й Приват!
Навіть цікаво, якою була роль банку в зниженні рейтингу. ІМХО, те, що це була пропозиція банку і те, що ви нею скористалися саме по собі, знизило рейтинг не більше, ніж якби ви здійснили оплату кредитними коштами на таку ж саму суму.