Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
yuluk написав:Flamingo але така ж неіменна від Піраеуса пройшла на "Ура ". Тому , як на мене, корні в укрсібу , бо їм не дуже той хотілося цю проблему вирішувати. Але дякую за інфу, буду знати що тут розраховуватися не можна
Из 3-х карт (3-х инн) укрсиба одну (мою) через некоторое время залочил ликпей и только его поддержка смогла решить этот вопрос(убрать из черного списка) да и то не с первого раза 2 оператора понятия не имели, что это такое, и только 3-й сказал - сделаем. А до укрсиба запрос даже и не доходит, т.к. ликпей даже не пытается отправить запрос в банк. Каким образом укрсиб может решить проблему, если не может ее увидеть? Вот с тех пор (года 2 назад) никаких проблем не было ни по одной из моих карт укрсиба.
yuluk написав:Flamingo але така ж неіменна від Піраеуса пройшла на "Ура ". Тому , як на мене, корні в укрсібу , бо їм не дуже той хотілося цю проблему вирішувати. Але дякую за інфу, буду знати що тут розраховуватися не можна
там у Сиба можно виртуальную открыть, до 5 штук, пробуйте, ваша текущая может где-то неудачно через ликпей скупилась
cohan та поки що мені і однієї вистачить , яку не дуже розумію куда можна притулити. Так я зрозумів, про службу пітримки ликпей . Та простіше забіть на це і на сіб також
Для получения кешбек 5 % при оплате комунальных платежей,через какую платёжную систему платить можно без комиссии? https://payhub.com.ua/#/main комиссию берут.