Тобто нараховувати бали не будуть. А можливість обміняти існуючі ще буде?
Та комусь у березні надходили пропозиції?
|
|
![]() Re: UKRSIBBANK BNP Paribas GroupТобто нараховувати бали не будуть. А можливість обміняти існуючі ще буде?
Та комусь у березні надходили пропозиції? ![]() Re: UKRSIBBANK BNP Paribas GroupНарод, чим тепер оплачувати комуналку?
![]()
![]() Ще за неділю до війни став клієнтом цього банку. Зацікавили умови по NEWCARD, онлайн подав заявку, відіслав скани документів і мене зробили клієнтом банку без відвідування відділень. А трохи пізніше отримав і віртуальну картку(теж онлайн) встановив додаток на смартфон.
Але при спробі подивитись дані картки ввів невірно пароль\код з смс, після чого доступ до УксібОнлайне мені заблоковали, а ті варіанти для відновлення мені не підходять: 1) особистий ключ(вказується на картці або в кредитному договорі) 2) дані картки(не встиг переписати, система мене заблокувала) 3) номер кредитного договору(відсутній! в мене нема кредитки) І тут починаються "чудеса роботи" з банком. Відновити доступ я не можу, кодового слова немаю, точніше воно пусте, а таке банк не приймає. Більше 5 разів пробував вирішити на 729 але вс закінчується відправкою мене в відділення, місто під обстрілами, відділення закрите... Навіть не можуть відключити Star Inform, теж відправляють в відділення коли на вулиця війна, зате гроші списують справно! ![]() Клієнтом банку зробили легко, а допомогти не можуть. НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Дуже шкодую що не читав коментів тут раніше, не можу повірити що таке буває в сьогоденні.
|
|