Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На банк сильный а мама сильная А судя по тому что творится тут менеджмент весьма посредственный. Работа в отделениях организованна весьма посредственно. Если барышня , чтоб посмотреть курс бегает к кассе и смотрит, вместо того, чтоб глянуть у себя с рабочего места Для простых операция выполняется куча телодвижений. Казалось бы банальная операция перевод с баксовых АД в гривневый "All inclusive". + чтоб еще эти деньги попали на карту, я еще их должен перевести через веб интерфейс Хотя можно было сделать это просто через веб интерфейс ...
Diplomnet ШАНОВНИЙ можна і без анекдотів...
По перше - якщо Ви так авторитетно пишете що
даже с 717 млн убытка заметте банк чесно показал ничего не скрывая...
в других банках и поболее они! - то назвіть ті банки, які приховали збитки, або краще зверніться до Генпрокуратури
По друге - іеформація про те що і кому несуть до прикладу в Укрсиб складає КОМЕРЦІЙНУ ТАЄМНИЦЮ, і ні одна людина з структури банку вам її не покаже
По третє - моє питання не тільки до Вас, а до всіх учасників форуму, дякую за відповідь, і будь - ласка не бийте себе в груди за ту інформацію, якою ви не вправі володіти про що писала вище
І По четверте - Морозится - шановний не термін для професійного обговорення, в т.ч. етики спілкування
Востаннє редагувалось lyuba_floyd в Чет 13 тра, 2010 09:38, всього редагувалось 1 раз.
Обслуговуванням в банку в принципі задоволений - правда так виглядає що персонал компенсовує недопрацювання керівництва.
Обслуговуююсь вже більше року як СПД і наразі мене найбільше дістає дві речі:
1) Карявий StarAccess (моніторинг подій працює погано, тугий (джава аплет) інтерфейс, незручно продавати валюту і ще купа малих незрунчостей )
2) Високі тарифи по обслуговуванню поточоних рахунків: доларовий - 120 грн/міс, гривневий - 50 грн/міс.
Поглядаю в сторону переходу в Ексім банк.
Хто може сказати про схожі проблеми в Укрсиббанку і порівняні переваги в ніших банках для СПД ?
alexwell написав:staraccess уж очень громоздкий, если введут норм хоумбанкинг да еще и без ежемесячной платы ( например по акции) - отключу СЭ и перейду на хоум для физлиц
Мене також staraccess трохи дістав. Один прогрес за рік - це почали відповідати на мої листи в самомму SE.
parenok написав:idantyrs не можна. До речі, з 1 травня змінюються тарифи для клієнтів СМБ Трішки зросте абонентська плата за обслуговування поточного рахунку, але Стар Аксес буде безкоштовний, тобто абонплата за поточний рахунок буде меншою, ніж сума платні за Стар Аксес та поточний рахунок
Не зовсім зрозумів як тепер порахувати:
до 1-го травня я як ФОП платив:
120 грн в міс - за обслуговування доларового пот. рахунку
50 грн в міс - за гривневий пот рахунок
25 грн в міс - абонплата за staraccess
Разом 195 грн в міс - ще один эдиний податок ФОП
Збільшують плату за обслуговування пот рахунку - куда вже її далі збільшувати...
Так поняв що в сумі получається, так як каже один мій знайомий - "тот же хрен тока с яйцами"
PS. Працівники банку обіцяли повідомити мені нові тарифи - мабуть забули...
parenok написав:idantyrs не можна. До речі, з 1 травня змінюються тарифи для клієнтів СМБ Трішки зросте абонентська плата за обслуговування поточного рахунку, але Стар Аксес буде безкоштовний, тобто абонплата за поточний рахунок буде меншою, ніж сума платні за Стар Аксес та поточний рахунок
Не зовсім зрозумів як тепер порахувати: до 1-го травня я як ФОП платив: 120 грн в міс - за обслуговування доларового пот. рахунку 50 грн в міс - за гривневий пот рахунок 25 грн в міс - абонплата за staraccess
Збільшують плату за обслуговування пот рахунку - куда вже її далі збільшувати...
Так поняв що в сумі получається, так як каже один мій знайомий - "тот же хрен тока с яйцами"
Тепер рахувати так:
- було 50+25 стало 59 (з урахуванням інтернет-банкінгу)
- 120 грн. за рахунок в валюті - без змін
lyuba_floyd Убытки сами по себе не преступление, при чем тут прокуратура?
Структура пассивов (туда включаются депозиты) и их динамика не есть какой-то особой тайной: они афишируются НБУ на сайте и Ассоциацией украинских банков, например
http://aub.org.ua/index.php?option=com_arhive_docs&show=1&menu=104&Itemid=112 Можно помесячно проследить кому принесли, от кого унесли и т.п.
панові Diplomnet
з вашим відношенням до співрозмовників "для Васи", а "вы дальше можете морозится" вас треба банити тут, хамство і невігластво.
з приводу збитків, це не тільки іпотека, там багато питань, і звільнення минулого року і в цьому році, закриття відділень і зниження ставок, думаю не є позитивом для банку.
черги в банку просто жахливі, завжди працює тільки одна каса, навіть в центрі міста, хоча віконця два, обслуговування на льва толстого - ріг жилянської, картку звичайну візу оформляли 3,5 години, якщо це професійність, то вибачте.
банк за останній рік зіпсувався, ад+ ставки нарешті на самому сайті знизили, а в новинах нічого досі, дуже гидко від такого ставлення до клієнтів(
imagine_ua в защиту Diplomnet относительно "для Васи" скажу, что это адресовалось панові FANTOM, насколько я понял. А обращения последнего к окружающим было пожестче "Васи" В остальном манеры оставляют желать, как говорится...
Не зовсім зрозумів як тепер порахувати: до 1-го травня я як ФОП платив: 120 грн в міс - за обслуговування доларового пот. рахунку 50 грн в міс - за гривневий пот рахунок 25 грн в міс - абонплата за staraccess
Тепер рахувати так: - було 50+25 стало 59 (з урахуванням інтернет-банкінгу) - 120 грн. за рахунок в валюті - без змін
Дякую за інформацію. Не сказав би що суттєва зміна хоча ніби і в кращу сторону.