|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 19 лип, 2021 03:40
Виглядає так, що поки вони спостерігають, то перевідкриття одразу нічим не загрожує, а як вони почнуть діяти, то вже навряд чи будуть дивитися, хто і скільки вичікував. Загалом, суть такого спостереження незрозуміла, але гроші на нього банка витрачає цілком реальні.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1253 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 19 лип, 2021 16:52
Сегодня закрыл и сразу переоформил New Card (система позволила). Через горячку отключил Start inform +, хоть менеджер и уверяла, что все бесплатно. Жду завтра смс о подключении.
-
lloydbanksua
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 210 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лип, 2021 17:04
klug написав:Виглядає так, що поки вони спостерігають, то перевідкриття одразу нічим не загрожує, а як вони почнуть діяти, то вже навряд чи будуть дивитися, хто і скільки вичікував.
Вот и я к такому варианту развития событий склоняюсь. Ожидание сейчас никак не скажется на переоформлении карты через 6 месяцев. Если не примут никаких мер, то и хорошо, а если примут, то не будут смотреть на то, сколько дней конкретный клиент ждал в июне/июле/августе. Другое дело, что если не все одновременно кинутся переоформлять, то меры могут принять позже или не принять вообще.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лип, 2021 17:20
сцена перша: зайшов у відділення в центрі Києва закрити картку, мені фраза - а ви не у нас відкривали  зрозумів одразу, що дівчинко не знає про віртуальні відділення з персменами, пояснив. мені відповідь більш обізнанішої - "звяжіться з менеджером, ми не можемо без них" сцена друга: звязався, чекаю, оскільки годину тому "зараз ваш віп_сріп_менеджер не може з вами звязатись"  . пішла друга година експрес-обслуговування 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 лип, 2021 17:51
stas_rst написав:зрозумів одразу, що дівчинко не знає про віртуальні відділення з персменами
Не уверен, кто не знает. Из того, что я слышал от своего персмена, когда он у меня еще был, вопрос посещения конкретного отделения решается через персмена, а не "загляну мимоходом". При первом переоформлении о посещении отделения договаривалась персмен. Потом в какой-то момент персмен у меня исчезла. В этот раз я зашел в то же отделение, где переоформлял карту, и первый вопрос: "Вы в нашем отделении карту оформляли?" В общем, у меня сложилось впечатление, что виртуальные отделения предполагают, что клиент не привязан к конкретному отделению и не может рассчитывать на обслуживание в любом понравившемся ему отделении.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лип, 2021 18:01
ingtrans написав:В этот раз я зашел в то же отделение, где переоформлял карту, и первый вопрос: "Вы в нашем отделении карту оформляли?" В общем, у меня сложилось впечатление, что виртуальные отделения предполагают, что клиент не привязан к конкретному отделению и не может рассчитывать на обслуживание в любом понравившемся ему отделении.
я про це ж саме! але дівчинко таки не знало, чому мене не бачить як клієнта відділення, де відкривав карту. тому й пояснив про персменів. а те, що я сам мав спочатку написати персмену, згоден. Не врахував віртуальність в реальності 
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 лип, 2021 18:24
lloydbanksua написав:(система позволила)
Як тут вже не раз було доведено: проблема не у системі, а у менеджерах. Одні категорично відмовляються у переоформленні доки бачать рахунок, інші ж погоджуються, якщо рахунок перебуває у "заморожений" і перебуває у стані закриття. Головна задача - натрапити на "правильну" людину. stas_rst написав:пішла друга година експрес-обслуговуванн
Ставайте у чергу, я досі чекаю на дзвінок за моєю квітневою заявкою.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1253 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 19 лип, 2021 18:34
klug написав:Ставайте у чергу, я досі чекаю на дзвінок за моєю квітневою заявкою.
а у відділення рідне перевестись пробували з віртуального ?
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 лип, 2021 18:55
stas_rst написав:сцена перша: зайшов у відділення в центрі Києва закрити картку, мені фраза - а ви не у нас відкривали  зрозумів одразу, що дівчинко не знає про віртуальні відділення з персменами, пояснив. мені відповідь більш обізнанішої - "звяжіться з менеджером, ми не можемо без них" сцена друга: звязався, чекаю, оскільки годину тому "зараз ваш віп_сріп_менеджер не може з вами звязатись"  . пішла друга година експрес-обслуговування 
Если у вас есть персмен вам нечего делать в отделении. Пишите ему в чат что хотите закрыть карту и все счета. Он вам туда же сбросит пдфку с заявлением о закрытии и вы ее подтвердите типа цифровой подписью (отп). Все. 45 дней пошли. А у кур в отделении нет доступа к счетам клиентов виртуального отделения с персменами. Чтобы обслужится в отделении вам надо перевести свои счета с персмена в отделении. Но имхо проще закрыть карту дистанционно. Потом будете идти мимо и новую карту сможете уже открыть в любом отделении. Но персмен останется тот же и спустя несколько дней поприветствует вас с открытием новой ньюшки
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Пон 19 лип, 2021 19:06
Flamingo Дякую за коментар. Поки в чаті глухо третю годину. Можливо, завтра. Буду чекати  Flamingo написав:вы ее подтвердите типа цифровой подписью (отп)
це можна приватівським цифропідписом чи щось інше ?
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1