Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Maksi2 написав:Кешбек за декабрь будут считать по проводкам как в тасе? Тоесть нет смысла ничего покупать уже 28 или 29 декабря? Или какого числа
Як будуть рахувати, хтозна звичайно, бо майбутнього не знає ніхто. Але Ви ж тутечки були, коли я звітував. Якщо пропустили, то почитайте оте, а тоді оце повідомлення. Гадаю, що можна таке очікувати й у грудні.
Maksi2 написав:Кешбек за декабрь будут считать по проводкам как в тасе? Тоесть нет смысла ничего покупать уже 28 или 29 декабря? Или какого числа
Як будуть рахувати, хтозна звичайно, бо майбутнього не знає ніхто. Але Ви ж тутечки були, коли я звітував. Якщо пропустили, то почитайте оте, а тоді оце повідомлення. Гадаю, що можна таке очікувати й у грудні.
За смс списали?
Ніт, було 2 грн Мастерпасом заблокованих, їх після розблокування також не зачепили. Загалом довго дебет я тут не тримаю, завів по р2р, витратив і забув, як у ОТР свого часу. Овер малюють (я писав про нього), але також досі не штрафували.
kreuz написав:Як будуть рахувати, хтозна звичайно, бо майбутнього не знає ніхто. Але Ви ж тутечки були, коли я звітував. Якщо пропустили, то почитайте оте, а тоді оце повідомлення. Гадаю, що можна таке очікувати й у грудні.
Пропустив походу, а згадав тому що в листопаді не платив в останні дні, а цього місяця все може бути