|
|
![]() Что скажет коллективный разум, достаточно 1й операции с 16 по 30 чтоб запустить покос 5*10=50 грн./день?
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupНе знаю, але я не тримаю там коштів, тому перед кожним платежем роблю: Зарахування з картки іншого банку
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupГадаю одну за весь час, бо в правилах прописана Транзакція в однині : протягом періоду Акції (п. 2.2. даних Правил) здійснити через UKRSIB online фінансову транзакцію (далі – «Транзакція»).
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupИ не понятно про какую карту речь, если у меня Ашановская кредитка и New Card
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupС карточкой разобрался. NewCard.
Но, горячка утверждает что учитываются только операции через укрсибонлайн. Все что через терминалы и др. - не участвует в празднике свинорыльства.
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupИнтересно, а 5% за интернет оплаты по карте все равно учитывается? Т.е. получается кешбек 15%...
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupЄ студенти в КЦ, а є правила. Не плутайте їх. Там чітко прописано про будь які розрахунки в магазинах та інше: Розраховуйтесь карткою УКРСИББАНК в будь-яких торгових точках та інтернет-магазинах, за таксі, доставку та ін., та отримуйте....
![]() Rimlyanin1
Ага, но дальше: Обов’язковою умовою для отримання кешбеку є використання інтернет-банкінгу UKRSIB Online протягом періоду акції. И + мнение ГЛ, больше склоняюсь к их версии. Попробуйте звякнуть 729, может Вам не "студент" попадется. А я, на всякий случай, уже сделал 5 платежей по 1 коп. с New на АШАН ![]()
![]() Rimlyanin1
Прочтите внимательно: 4.2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення факту досягнення Учасником кількості Транзакцій щодо умов Акції: ... 4.2.5. інші операції через UKRSIB online, крім зазначених в умовах Акції (п. 4.1.) Написано конечно по д*****, но в целом это подтверждает слова ГЛ, о том учитываются для КБ только расчеты через Укрсибонлайн.
![]() Re: УкрСибБанк BNP Paribas GroupМне кажется чтобы получить КБ по акции нужно хотя бы один раз за весь период сделать операцию из «белого» списка в Укрсиб онлайн и выполнить дневные условия.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|