Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
stas_rst написав:Епопея з проплатами продовжується. Приват Некст наглухо заблокував проплати з картки УкрСіб Причина - "Трансакцію скасовано з метою безпеки та протидії шахрайським операціям" 3ДСекюр через СтарІнформ проходжу і блок. Для перевірки навіть робив годинну перерву у спробах проплати. Напряму із сайтів операторів проплата заходить (Газ, Е\енергія, охорона і т.п.)
Ваші думки і способи вирішення, буду вдячний за коментарі.
Мені так само блокували картки монобанку через liqpay. Просили фото карток, фото паспорту і т.д. В результаті 1 розблокували, а інша в блоці більше пів року і кажуть шо розблокувати неможливо, так як кортезоїд бачить шархайство (картка visa infinite від ironbank)
vanok написав:а по new card кєшбечная прграмма подкдючается сразу автоматически? или надо чего то ждать?
ждите смс о подключении к программе
горячая линия, подтвердила участие), прямо растерялся подождать или отоварится...
Я б почекав. Просто щоб потім не виникла поктреба комусь доводити, що ти не віслюк. СМС буде щонайпізніше - завтра рано вранці - думаю це не такий значущий термін, що не можна перенести усі ваші заплановані проплати на півтора десятка годин.
Шановні знавці ньюкард, підкажіть будь ласка, чи не буде часом, овердрафту якщо поповнити ньюкард по п2п, і відразу з неї оплатити коимуналку в нексті?
1finanсier написав:Шановні знавці ньюкард, підкажіть будь ласка, чи не буде часом, овердрафту якщо поповнити ньюкард по п2п, і відразу з неї оплатити коимуналку в нексті?
овердрафт буде,але Укрсиб поки що не штрафує за це