|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 28 лип, 2025 15:48
Amethyst написав: Hill_78 написав:Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
При онлайн-зміні ПІНа (в застосунку) рекомендується першу операцію зробити чіпом або в ПОСе магаза або в АТМ глянути баланс (будь-яку операцію з вводом ПІНа, але вона може бути небезкоштовна)
Саме так і було зроблено. Після заміни пін-коду в застосунку (як рекомендувала зробити служба підтримки Монобанку), першу операцію було проведено чіпом в терміналі магазину. Спочатку в першому магазині - POS термінал видав помилку пін-коду, потім в іншому магазині і в цьому випадку так само POS термінал видав помилку пін-коду.
-
Hill_78
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лип, 2025 16:11
Треба знов змінити ПІН і шукати інший магаз, і краще іншої мережі. А краще таки знайти банкомат, який працює з Візою і приготовутися заплатити 1..2 бакси за перегляд балансу (
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1302 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 28 лип, 2025 20:24
Hill_78 написав:Безконтактна оплата проходить без жодних проблем. Pay Pass працює.
Значить, що офлайн ПІН на картці записаний. Hill_78 написав:При оплаті покупки в магазині чіпом, термінали видають помилку введення пін-коду. Хоча пін код був введений абсолютно правильно.
Виходить, що авторизація відбувається в офлайн (тобто засобами чіпа). Hill_78 написав:Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
Так, але може не з першого разу. Фактично це може залежити від налаштування терміналом еквайром. В України дуже рідко де зустрінеш термінал із офлайн авторизацією. А за кордоном, виходить, може бути. Як варінт, спробуй звернутися до підтримки Visa через їх бот у Telegram. Можливо, щосб підкажуть. Але треба знайти термінал з онлайн авторизацією чи банкомат, який підтримує роботу зі смарт-картками.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1138 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 28 лип, 2025 21:23
Hill_78 написав: Amethyst написав: Hill_78 написав:Правильно я розумію, що при здійсненні оплати чіпом через термінал в магазині пін-код мав прописуватися так само як і в банкоматі?
При онлайн-зміні ПІНа (в застосунку) рекомендується першу операцію зробити чіпом або в ПОСе магаза або в АТМ глянути баланс (будь-яку операцію з вводом ПІНа, але вона може бути небезкоштовна)
Саме так і було зроблено. Після заміни пін-коду в застосунку (як рекомендувала зробити служба підтримки Монобанку), першу операцію було проведено чіпом в терміналі магазину. Спочатку в першому магазині - POS термінал видав помилку пін-коду, потім в іншому магазині і в цьому випадку так само POS термінал видав помилку пін-коду.
Я так згадую, що більшість POS-терміналів не має функціоналу записати оффлайн-PIN на картку, а можуть лише авторизовати платіж. Тож треба шукати банкомат, вони можуть. Може термінали самообслуговування також можуть, але закордонні - навряд-чи. Тож, треба просто зняти з картки в банкоматі десять-двадцять одиниць місцевої валюти, і все запрацює. Гадаю, це навіть дешевше, ніж платний перегляд баланса.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 22:38
Банкомат видасть без пін-коду? Або з недійсним пін-кодом?
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 29 лип, 2025 06:36
klug написав:Новий категоричний Искатель вирішив замінити своєю агресивною комунікацією іншого форумчанина, що повністю мігрував в Телеграм зі своїм акційним Huawei з Алло? Є десятки варіантів, коли може знадобитися фізична картка: банкомат/телефон/термінал без NFC; бекап, на випадок, коли телефон розряджений/розбитий/втоплений/вкрадений. Може у Искателя є статистика успішності оренди машин/мотоциклі/скутерів через безконтактну оплату? І це лише кілька прикладів.
Я щиро вибачаюсь за категоричність, якщо так виглядало. Просто людина написала: Також при оплаті за покупки на терміналах в магазинах, покупку також неможливо оплатити чіпом картки.
і вийшло, як у класиці: Штірліц знав, що запам'ятовується остання фраза
От я й звернув увагу на оплату, а фраза щодо банкомату вище просто пройшла повз мою увагу... Не сприймайте погано. І повертаючись до питання: я правильно зрозумів, Моно почав штампувати погані чипи? Чи це була точкова проблема?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6