Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Доброго дня шановні колеги! Хочу відкрити в моні конвертаційний депо. Підкажіть поповнити через касу А-банки на 50К питань не виникає? І головне як потім зняти $ без комісії?
ihorsic написав:Доброго дня шановні колеги! Хочу відкрити в моні конвертаційний депо. Підкажіть поповнити через касу А-банки на 50К питань не виникає? І головне як потім зняти $ без комісії?
Там же в А Банке (если сможете заказать) или в Универсал Банке.
ihorsic, по завершенню депо буде запропоновано яким способом бажаєте отримати кошти з депо. Якщо їх вивести на картку, то зняття цих коштів буде за тарифами картки. А так у FAQ, що в застосунку все розписано
ihorsic Я знімав ще весною. Тоді без особливих проблем в А-банку давали по коду. Як знімати тепер не знаю, на початку листопада буду сам думати: SWIFT на інший банк чи в ОВДП.
ihorsic написав:І все ж таки хто може докладно прописати схему зняття валюти з депозиту без комісії.
по окончании выбирал в кассе универа,приложение предложило через пару дней,пришел с паспортом и получил в прошлом году. Коллега верно описал viewtopic.php?p=5487293#p5487293