monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 206207208209210 ... 264>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 18:20

Re: monobank

Arien написав:Я вчера, склерозная коза, забегалась, и последние платежи уходили уже почти в полночь, в первую секунду ноября.
Многие банки по ПЕРВОМУ разу прощают своим любимым клиентам 1й долг (Алка, Шапито, Тася).
Главное выбрать покоянное настроение и аргументы :)
Щасти вам, козочка :)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 510 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 18:24

Amethyst написав:
  Arien написав:Я вчера, склерозная коза, забегалась, и последние платежи уходили уже почти в полночь, в первую секунду ноября.
Многие банки по ПЕРВОМУ разу прощают своим любимым клиентам 1й долг (Алка, Шапито, Тася).
Главное выбрать покоянное настроение и аргументы :)
Щасти вам, козочка :)

Значит, их я тоже люблю :D Практика, в принципе, очень правильная и человечная.

Спасибо, дорогой, я уже себе напоминалку поставила и мужа попросила напоминать за неделю от греха подальше, что-то из двух должно сработать :oops:
Arien

Подякував: 168 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 16:05

Банк залишив без змін суму кредитного ліміту (великий), проте заборонив його використання.
В банку не розуміють чому так і за що, та чому у разі не бажання банком кредитувати - його не зменшили. Пройшов місяць, операції в мінус не проходять.
Думаю знизити самостійно до 0.
Десь читав, що при зменшенні самостійно банк вже ніколи не підвищить його та це сильно вдарить по кредитному рейтингу фіз особи.
Підкажіть:
1) наскільки сильно впаде мій рейтинг та як швидко відновиться?
2) чи дійсно моно не відновить ніколи ліміт після зменшення мною?
3) чи моно сам відновить можновість користування якщо нічого не робити? (може хтось стикався з таким)
Sergion

Подякував: 3 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 17:00

Sergion написав:Банк залишив без змін суму кредитного ліміту (великий), проте заборонив його використання.
В банку не розуміють чому так і за що, та чому у разі не бажання банком кредитувати - його не зменшили. Пройшов місяць, операції в мінус не проходять.
Десь читав, що при зменшенні самостійно банк вже ніколи не підвищить його та це сильно вдарить по кредитному рейтингу фіз особи.
Підкажіть:
3) чи моно сам відновить можновість користування якщо нічого не робити? (може хтось стикався з таким)

1) рейтинг не впаде навіть може зрости.Так як у вас навпаки кредитне навантаження зменшиться.Але зовсім точно що б сказати що саме так буде то ніхто вам не скаже, хто їх знає як вони той рейтинг рахують.
2)ні.Дає.Із особистого досвіду.Але знову ж таки як воно точно буде конкретно у вас хто його знає.

А чим мотивують що надають користуватися лімітом?

Взагалі цікава ситуація в стилі Гороховського: нате вам ліміт тільки користуватися їм не можна )))
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 228 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 17:45

посетитель написав:
  Sergion написав:Банк залишив без змін суму кредитного ліміту (великий), проте заборонив його використання.
Підкажіть:

1) рейтинг не впаде навіть може зрости.Так як у вас навпаки кредитне навантаження зменшиться.Але зовсім точно що б сказати що саме так буде то ніхто вам не скаже, хто їх знає як вони той рейтинг рахують.
2)ні.Дає.Із особистого досвіду.Але знову ж таки як воно точно буде конкретно у вас хто його знає.

А чим мотивують що надають користуватися лімітом?

Взагалі цікава ситуація в стилі Гороховського: нате вам ліміт тільки користуватися їм не можна )))

Та нічим не пояснюють. Ні оператори, ні навіть Іванов Владислав (представник МОНО, той що на форумі завжди намагається допомогти) не можуть пояснити. Кажуть приблизно так: раз ліміт є - значить довіряємо, а чому не можете користуватись - хз, нічим допомогти не можемо, в системі заборона. Користуйтесь своїми грошима.
Трохи дивна відповідь провідного банку
Sergion

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 19:07

Мда, якась дибільна відповідь банка.Постає питання що у суп-пупер просунутого банка взагалі там коїться.Якщо є заборона, значить є людина яка її ставила.Будь-які дії в ОДБ завжди позначені виконавцем.Неможливо зайти і анонімно щось зробити.Відповідно дивимося в ОДБ хто ставив заборону і питаємо причину.Це діло пари хвилин.В супер технологічному банку я так розумію виконавця вони знайти не можуть.Ну круто.Починаю розуміти чого в моно у клієнтів часто тирять гроші.Робиться списання з картки, а хто списав хз, анонім.Супер банк.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 228 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 20:46

У рахунок кредитних коштів заборонені всі операції чи тільки готівкові?
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 21:35

посетитель написав:Мда, якась дибільна відповідь банка.Постає питання що у суп-пупер просунутого банка взагалі там коїться.Якщо є заборона, значить є людина яка її ставила.Будь-які дії в ОДБ завжди позначені виконавцем.Неможливо зайти і анонімно щось зробити.Відповідно дивимося в ОДБ хто ставив заборону і питаємо причину.Це діло пари хвилин.В супер технологічному банку я так розумію виконавця вони знайти не можуть.Ну круто.Починаю розуміти чого в моно у клієнтів часто тирять гроші.Робиться списання з картки, а хто списав хз, анонім.Супер банк.

Корезоїд порадився з ChatGPT та так вирішили, і не справа шкіряних мішків оспорювати їх рішення, бо вони за межами їх розуміння. Так ще з часів Прихвата повелося, що можна все, що дозволяє система , а як ні, то вже ні - без варіантів та пояснень.
klug

Подякував: 375 раз.
Подякували: 1251 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2023 21:45

Howl написав:
У рахунок кредитних коштів заборонені всі операції чи тільки готівкові?

Заборонені всі операції в рахунок кред ліміту. На цій же карті операції в + дозволені.
Sergion

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 лис, 2023 08:34

Sergion написав:Заборонені всі операції в рахунок кред ліміту. На цій же карті операції в + дозволені.

Доход официальный? Может вы недоговариваете и вас фин-мон банка чпокает? Были просрочки?

Может у менеджерам банка пришло прозрение, что давать КЛ безработным - это тупо, особенно во время войны?
vpchelko

Подякував: 19 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

#<1 ... 206207208209210 ... 264>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор