monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 205206207208209 ... 264>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 17:13

Sergion написав:
  iva64 написав:Монобанк неочікувано заблокував карту грн з метою проведення верифікації. Після проведення верифікації в ДІЇ гроші блокуються ще 48 годин. Потім, для проведення розблокування Банк затребував ще й документи про доходи. От так от, малята :((

Це в Моно зараз масове явище, вони як сказились.

Просили надати:
довідка про доходи за місцем роботи або за місцем отримання соціальних виплат. Цю довідку ви можете отримати не виходячи з дому на Порталі Електронних Послуг ПФУ (Вхід за GOV ID — Bank ID НБУ — monobank);
виписки банків і договори, якщо ви отримали дохід за виконання робіт, послуг тощо;
документ, який би показав, що ви продали будь-яке майно (рухоме, нерухоме, авторські права тощо) або договір дарування;
документи про отримання страхової суми, дивідендів, спадщини, виграшу в лотерею;
кредитні договори, договори позики, в яких ви є позичальником;
декларація про доходи з відміткою податкової.
iva64

Подякував: 48 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 22:03

Re: monobank

iva64 написав:Монобанк неочікувано заблокував карту грн з метою проведення верифікації. Після проведення верифікації в ДІЇ гроші блокуються ще 48 годин. Потім, для проведення розблокування Банк затребував ще й документи про доходи. От так от, малята :((
[url="https://delo.ua/finance/finansovyi-monitoryng-v-monobank-v-pryvatbanku-ta-zagalni-pravyla-425395/"]В Україні посилюють фінмоніторинг: як уникнути блокування транзакцій та рахунків[/url]
Описано Монобанк і ПриватБанк.
Zochan

Подякував: 189 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 23:22

а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 313 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 00:29

iva64 написав:Було використання картки в якості безкоштовного додатку для поповнення та переказів з/на картки інших банків
про які суми йде мова?
otshelnick1

Подякував: 16 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 11:42

novichok написав:а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
Банк має розірвати відносини.Ну а клієнту після цього
треба написати заяву на повернення з зазначенням реквізитів куда повертати.
Прикол у тому, що банк зазвичай хитромудрий гроші заблокував, але відносини не розриває.Тому його доведеться штовхати: у такий-то термін прошу розблокувати мої гроші або відповідно до законодавства розірвати ділові відносини і зарахувати кошти за вказаними реквізитами.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 228 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 09:07

посетитель написав:
  novichok написав:а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
Банк має розірвати відносини.Ну а клієнту після цього
треба написати заяву на повернення з зазначенням реквізитів куда повертати.
Прикол у тому, що банк зазвичай хитромудрий гроші заблокував, але відносини не розриває.Тому його доведеться штовхати: у такий-то термін прошу розблокувати мої гроші або відповідно до законодавства розірвати ділові відносини і зарахувати кошти за вказаними реквізитами.

Все вірно, одній мілфі так і зробили.
За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву.
МОНО з радістью розірвав і закинув на Приват. Приват все прийняв і щаслива мілфа
бігом все зняла в банкоматі , заплативши як на мене конську комісію.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:26

А вы знали, что уложиться во льготный период нужно до 23:55 последнего дня месяца?
Arien

Подякував: 168 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 15:42

Goodman написав: За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву.
МОНО з радістью розірвав і закинув на Приват. Приват все прийняв і щаслива мілфа

Так в заявлении можно было указан расчетный/картсчет счет и другого банка, где нет комиссии при обналичивании или отправить на депо с расчетного/картсчета...
В конце концов у клиента не остается вариантов, или по законодательству обязать банк выдать остаток средств в кассе можно?
Arien

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 17:04

Arien написав:
  Goodman написав: За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву.

Так в заявлении можно было указан расчетный/картсчет счет и другого банка, где нет комиссии при обналичивании или отправить на депо с расчетного/картсчета...
В конце концов у клиента не остается вариантов, или по законодательству обязать банк выдать остаток средств в кассе можно?

Можно і в касі.Банк закриває відповідний рахунок після "виплати коштів готівкою, перерахування залишку коштів згідно із наданими клієнтом реквізитами"...
Але постає питання комісії якщо вона є в тарифах.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 228 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 18:10

Хочу высказаться.

Я вчера, склерозная коза, забегалась, и последние платежи уходили уже почти в полночь, в первую секунду ноября.

В общем, насчиталось красиво ... ну и изо льготного периода, естественно, тоже с треском вылетела.

У нас сейчас не очень финансовые дела, как и у многих, полезла я в поддержку с покаянной просьбой, благо, справки нужные брала недавно.

За день банк подошел с пониманием к ситуации и удовлетворил мою просьбу.

Банк, скажем так, потерял нек-рую сумму на моих процентах, но после такой заботы поддержки - я, разумеется, его буду рекомендовать всем знакомым, кто еще не завел себе здесь счет, и в будущем, когда жизнь нормализуется, буду рассматривать Моно как банк для серьезных операций. Поэтому вполне возможно, что у банка с лихвой окупится эта сумма.

Я очень благодарна и даже растрогана.
Arien

Профіль

#<1 ... 205206207208209 ... 264>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей