Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
У меня тоже светился минимальный платеж, а потом после двух технических возвратов п2п платежей (лежал процессинг банка-приемника) внезапно МОП исчез но сумма к погашению в льготном периоде осталась та же.
ramzes4 написав:А как-то можно глянуть перечень и цены военных облигаций в монобанке, не открывая счёт в ценных бумагах? Хочу с Альфа-Банком сравнить.
Попросить кого-то шоб дал вам инфу. Например меня Хотел вставить картинку но тут по ходу не форум а барахло - борятся с рефералками а вставить картинку невозможно
gonzo написав:monobank підвищів комісію за переказ на карти закордоних банків вже до 4%
щось банк без відділень колядує як може, хтось знає хто ще з банків відправляє за кордон окрім привата(ліміт 30к) та моно(о**ли 4%)?
Так, самого цiкавить це питання. У моно ще донедавна було 3%, здається. ПУМБ та ТАС не вiдправляють, перевiрив.
А шо за ліміт 30к у Привата, це добовий? Бо по НБУ начебто 100к/мiсяць, але у мене набагато менше вiдправлено в травнi i вже не пропускає. Чи може вони за останнi 30 днiв рахують?
gonzo написав:monobank підвищів комісію за переказ на карти закордоних банків вже до 4%
щось банк без відділень колядує як може, хтось знає хто ще з банків відправляє за кордон окрім привата(ліміт 30к) та моно(о**ли 4%)?
Так, самого цiкавить це питання. У моно ще донедавна було 3%, здається. ПУМБ та ТАС не вiдправляють, перевiрив.
А шо за ліміт 30к у Привата, це добовий? Бо по НБУ начебто 100к/мiсяць, але у мене набагато менше вiдправлено в травнi i вже не пропускає. Чи може вони за останнi 30 днiв рахують?
у привата це на місяць, внутрішне роспорядження банка - чи є в моно ліміт чи ні не перевіряв ще бо 4% за свої то капець