|
monobank (2017 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 26 гру, 2019 09:07
Son of Sun написав:Якщо свайпнути зверху, то з'являється швидке меню, в якому дуже швидко вимикається NFC. При відкритті Google Pay він питає чи активувати NFC, натискаючи активувати, все готове для оплати. Рухів мінімум, не треба нічого зносити, NFC не споживає навіть мінімум енергії (не так як BT чи WiFi, але є).
Мені геморно вже розблоковувати телефон у черзі, одночасно відповідаючи на питання касира про пакет та надаючи картку лояльності, а ще перевіряючи аби касир нічого двічі не робила замість одного разу. А ви ще про запуск додатку мені говорите, а потім ще й вимикати НФС замість складання товарів у портфель чи пакет і останнього контрольного погляду на чек. Моє життя і так сповнене таких "мінімум рухів", що я планую купити браслет тільки заради авто-розблокування поблизу, а ви про додавати ще кілька кажете - ні, дякую.
-
Slx
-
-
- Подякував: 318 раз.
- Подякували: 116 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 09:22
Son of Sun написав: Кочевник написав:Замість мастурбації із вмиканням-вимиканням NFc прибрав додаток шмоньки і життя налагодилося.
Якщо свайпнути зверху, то з'являється швидке меню, в якому дуже швидко вимикається NFC. При відкритті Google Pay він питає чи активувати NFC, натискаючи активувати, все готове для оплати. Рухів мінімум, не треба нічого зносити, NFC не споживає навіть мінімум енергії (не так як BT чи WiFi, але є).
Данунафіг. Замість того, щоби надати користувачам можливість вимикати дратівливі функції, вигадують, що ось така послідовність дій зовсім не мастурбація. Один чекбокс, замість купи щоденних дій.
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 09:38
В целом согласен, можно было бы сделать отключаемой фичой, но просто интересно, сколько людей сталкивались с ситуацией, когда приложение непроизвольно открывалось из-за того, что рядом была карта? За отзывами специально не следил, но 2-3 раза на глаза попадались отзывы о том, что эта фича мешает. Я ни разу не сталкивался. Видимо, это потому что, во-первых, у меня эта фича срабатывает только на разблокированном телефоне, а, во-вторых, я не ношу банковские карты в чехле телефона.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 09:59
Подскажите пожалуйста, а на моно в тех. Овер возможно попасть? Или как тут это происходит?
-
R3WIND
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 10:02
R3WIND написав:Подскажите пожалуйста, а на моно в тех. Овер возможно попасть? Или как тут это происходит?
Нет
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 гру, 2019 10:58
R3WIND написав:Подскажите пожалуйста, а на моно в тех. Овер возможно попасть? Или как тут это происходит?
Как правило, нет, но иногда можно. Список таких ситуаций невелик: 1. Если сумма запланированной операции списания (обслуживание, платёж по рассрочке) превышает доступный объём средств с кредитным лимитом; 2. При покупке билетов у некоторых авиакомпаний вначале идёт блокировка операции, затем отмена и повторное списание по новому курсу. Штраф за теховер не применяется, на него распространяются стандартные условия кредитного лимита.
-
sauvignon
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:28
ingtrans написав:Видимо, это потому что, во-первых, у меня эта фича срабатывает только на разблокированном телефоне, а, во-вторых, я не ношу банковские карты в чехле телефона.
NFC працює тільки з УВІМКНЕНИМ екраном. Ще не бачив людей, які кладуть смартфон з увімкненим екраном на картки чи портмоне з ними (це не логічно, як мінімум). Надумана проблема для більшості.
-
andresBeck
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:33
andresBeck написав:Ще не бачив людей, які кладуть смартфон з увімкненим екраном на картки чи портмоне з ними
Есть чехлы для телефонов с кармашками, в которых, видимо, некоторые носят карты. В этом случае, не исключаю, что приложение может запускаться самопроизвольно. Но если бы проблема была реально, то, ИМХО, было бы много жалоб, а так видел 2-3 за всё время.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:42
andresBeck написав:Ще не бачив людей, які кладуть смартфон з увімкненим екраном на картки чи портмоне з ними (це не логічно, як мінімум). Надумана проблема для більшості.
Ну а так: - телефон у flip case і там у карманчиках картки - телефон після використання блокуеться автоматично, наприклад через 30 або 40 секунд - Я захлопую flip case і кладу телефон у карман (завжди так роблю, бо знаю, що екран вимкнеться через 30 або 40 секунд) Тобто я кладу картки на увімкнений екран.Про це мова у процитованому?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 гру, 2019 12:46
ingtrans написав: andresBeck написав:Ще не бачив людей, які кладуть смартфон з увімкненим екраном на картки чи портмоне з ними
Есть чехлы для телефонов с кармашками, в которых, видимо, некоторые носят карты. В этом случае, не исключаю, что приложение может запускаться самопроизвольно. Но если бы проблема была реально, то, ИМХО, было бы много жалоб, а так видел 2-3 за всё время.
Пользовался такими, но проблемы не было - кармашек со стороны экрана, на него NFC через весь телефон не срабатывает, датчик на задней панели
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-