Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Панове, з кредитами раніше справ не мав, але тут моня. Вигріб я половину в грудні ліміта і до кінця грудня весь виберу. Чи то потрібно мені хоч щось гасити у грудні чи тіко до кінця січня? П.С. На 01.12. був не в кредиті і книжка пише "что у вас нет ежемесячного платежа". Дякую.
lov2108 написав:Панове, з кредитами раніше справ не мав, але тут моня. Вигріб я половину в грудні ліміта і до кінця грудня весь виберу. Чи то потрібно мені хоч щось гасити у грудні чи тіко до кінця січня? П.С. На 01.12. був не в кредиті і книжка пише "что у вас нет ежемесячного платежа". Дякую.
погасить все траты декабря нужно до 29 января, лучше до 28, чтобы не рисковать, в декабре ничего платить не надо
lov2108 написав:Панове, з кредитами раніше справ не мав, але тут моня. Вигріб я половину в грудні ліміта і до кінця грудня весь виберу. Чи то потрібно мені хоч щось гасити у грудні чи тіко до кінця січня? П.С. На 01.12. був не в кредиті і книжка пише "что у вас нет ежемесячного платежа". Дякую.
погасить все траты декабря нужно до 29 января, лучше до 28, чтобы не рисковать, в декабре ничего платить не надо
Так а в приложении кнопка слева от слов "Минимальный платеж" на главном экране - там доступно постарались обрисовать со сроками и платежами ситуацию (кстати, здорово сделали), что там пишут?
maxprofit написав:Колеги, прийшла пропозиція від Моні закрити борг по кредитці Привата з грейсом 60 днів і безкоштовно. Але ж 4% за переказ з кредитки Моні на кредитку Привата зніме банк, так ?
Ні, це перерахування безвідсоткове
Насправді, виявилось, що це - не зовсім так. Далі, всі числа - умовні, але приклад - справжній. Мав на моно-картці 100 гривень. На приват-картку перераховано 20 грн., що приват підтвердів: було -19, стало 1. Монобанк каже, що у мене на рахунку залишилось 79 грн. 100 - 20 = 79? Дивна аріфметика! Тобто, якийсь відсоток таки щез. І ніхто про нього - ані слова. Моно-додаток вперто каже: було 100, переказано 20, залишок - 79.
Так а в приложении кнопка слева от слов "Минимальный платеж" на главном экране - там доступно постарались обрисовать со сроками и платежами ситуацию (кстати, здорово сделали), что там пишут?
Читал. Перестраховываюсь. Ранее не игрался с лимитами.
lov2108 написав:Панове, з кредитами раніше справ не мав, але тут моня. Вигріб я половину в грудні ліміта і до кінця грудня весь виберу. Чи то потрібно мені хоч щось гасити у грудні чи тіко до кінця січня?