Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Shustoff написав:Опять бесполезные фастфуды с цветами. Неужели их жаба давит даже кафе и рестораны сделать? Партнёрский тоже херня хернёй, да его ещё и меньше, чем было. Раньше там хоть Ракета была. Сдуваются в этом плане. Впрочем, предсказуемо https://monobankcard.com/kategorii-kesh ... mart-2021/
klug , таки так, варіант 2. Вперше спостерігаю поплющеного котика (підтримка повернула відсотки, але поплутала проводки так, що я замість 5800 стала винна банку 12000 - з уразхунком того, що % таки повернули)))) Зараз буде повторний запрос до підтримки...буду вчити їх сторно робити абощо)
У них кожен новий місяць ніби вперше у житті: то зовсім не працюють, то щось не те рахують. Часто це масове явище, але цього разу у Вас схоже індивідуальна вистава. Вчіть цих студентів, бо більше вочевидь нема кому...
Я пам'ятаю, коли N років тому в терміналах Привата з'явилася функція сплати комуналки. (Приват24 в мене на компі тоді ще не був встановлений. Картки і дебетна і кредитна були, а П24 ні)
І от припхалася я сплачувати комуналку через термінал у відділення, а термінал гавкнувся. Менеджер такий "а давайте я Вам цю оплату проведу" І от він тик-тик на компі...тик-тик...а не проводиться І біліє хлопець і червоніє... а ніяк! Я кажу:" А поверніть до мене монітор...може, я щось підкажу?" Він:"Ні, не можна, це суперконфіденційна програма!" Тик-тик... (ще 125 разів) В кінці кінців я його навчила, як ту комуналку провести. Розвернув на мене монітор (фахівець з профільною освітою і досвідом роботи... холера...) і тихо слухав молодшу за себе дівчинку.
То, курва, Приватбанк - від них вже нічого хорошого не очікуєш ( і намагаєшся звідти втекти).