Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Друге – банк був готовий платити кешбек живими грошима, а не бонусами. Такого до mono ніхто не робив. Тобто банківська картка ставала інструментом не тільки платежу, а й заробітку.
На момент выхода МОНО уже во всю пользовался Большой Пятёркой от ТАСа, так что такое делали и до МОНО
envyme1 написав:Перекинул через приложение 25 тыс с со своей карты альфа, моня заблочила сумму, говорят ждите письмо и обьясните происхождение денег
Таке буває на полочних картках, для яких такі операції не типові.
На днях моня заблочив таку картку за Альфовську тянучку на 10к....звонили з банку для підтвердження операції, а власниця їх послала в пішу еротичну подорож.
042013 написав:Друзі, підкажіть, будь-ласка, яка категорія кешбеку при оплаті на banggood.com - розваги, книги, чи щось інше?
На жаль, відповіді не знаю. Але хочу уточнити: на "банггуді" є зараз щось цікаве по акціях? (бо останній раз купував там років може 10 тому на прохання брата )
AleksD написав:хочу уточнити: на "банггуді" є зараз щось цікаве по акціях? (бо останній раз купував там років може 10 тому на прохання брата )
Саме в ці дні - вчора, сьогодні і завтра в них розпродаж. Те, що мені треба, в розпродаж не потрапило, але все одно гарні ціни. От і думаю, яку категорію обрати.
042013 написав:Саме в ці дні - вчора, сьогодні і завтра в них розпродаж. Те, що мені треба, в розпродаж не потрапило, але все одно гарні ціни. От і думаю, яку категорію обрати.
maxstar написав:Как у Моно с swift переводами если переводить больше 5тыс долл? Подержка говорит что до 399 999 грн проблем не должно быть. Насколько это правда?
финмон банка может попросить предоставить документы хоть за 1 грн, как и в любом другом банке. а то что говорит вам поддержка - под обязательный госфинмониторинг занос налички до 400 тыс не подпадает
maxstar написав:Как у Моно с swift переводами если переводить больше 5тыс долл? Подержка говорит что до 399 999 грн проблем не должно быть. Насколько это правда?