Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Моя інформація це 100 відсотків власний досвід. яку я можу підтвердити скрінами з чату с службою підтримки...Якщо у вас вийшло відкрити дитячу карту дитині с іноземним свідоцтвом - будь ласка поділіться досвідом та алгоритмом.
червоним початок спілкування та кінець) між ними кілька СОТЕНЬ меседжів та фото з 14 вересня вже ніхто не відкликався) та й добре - бо дуже виснажливо...
Reserve То есть, все-таки в монобанке можно оформить детскую карту тем, у кого иностранное свидетельство о рождении. Насколько я понял, в вашем случае просто какие-то проблемы с документами, из-за которых вы сами не захотели оформлять детскую карту. Тем не менее, думаю, что это можно исправить и карту вы сможете оформить, если захотите.
ні, нажаль неможливо служба підтримки та,судячи з всього, окремо від них тех відділ, намагались це зробити в "ручному режимі"(дуже багато разів намагались...) - але безрезультатно
проблема з документами одна) - це не українське свідоцтво, система не розпізнає його, а "ручний" режим для підтвердження документів службою підтримки не відпрацьований технічно...я багато разів отримував згоду і в чаті і навіть в программі банка згоду що документи пройшли перевірку, але процесс знов крашився на наступних етапах
доречі ви так і не описали власний успішний досвід...
Reserve написав:доречі ви так і не описали власний успішний досвід...
Вас просто тролять - не звертайте уваги. Правильно зробили, що поділилися. У кота взагалі проблеми з іноземними документами. Рости хочуть, а іноземним студентам картки робити теж не захотіли, навіть без КЛ, хоча законодавство дозволяє.
Reserve написав:та я думав що людина має реальний і позитивний досвід у такий самій ситуації...
А я думал, что вы поняли намек Flamingo о том, что ваш кейс слишком специфичный для этого форума и вряд ли кто-то здесь имел подобный опыт. Поэтому помощь следует ждать от поддержки (возможно не первой линии, а подключить более опытных со второй линии) или обращаться напрямую к профильным руководителям. Подскажу, что они открыты для общения на фейсбуке или телеграмме.
Видео смешное, но не отражает реальности. Надеюсь, ваше чувство юмора поможет вам решить вопрос с документами.
Подскажите, кто пользуется, премиальная карта от Моно, выпуск которой стоит 500 грн. и ежемесячное обслуживание 250 грн., - действительно не требует определенных оборотов в месяц для бесплатного пользования Fast line, Lounge Key и прочими плюшками, в т.ч. бесплатными тестами на корону?