Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Моня в моем кейсе депозитов теряет свой депозитний портфель. я НЕ ВИЖУ ставок в 11% , как в других , которие дишат в затилок Моне. Моня прости, но деньги евакуируются в ТАС , там тот же год , но 11% и виплата 2 раза в месяц. Моня я как и ти не могу благотворить, т к деньги заточени делать деньги. Прости и пойми.
kreuz написав:А можливо реалізують функціонал у всіх своїх банкінгах одразу, Моне, Коте чищотамще...
Кото не банк, а щось більш схоже на мікрокредити для немісцевих. Франшизу саме котобанків збирався окремо від горохобанди запускати Дубілет, але щось давно нічого не чути з того напрямку.
Тато всі гроші пустив щоби від судів відкуплятися.
Goodman написав:Моня в моем кейсе депозитов теряет свой депозитний портфель. я НЕ ВИЖУ ставок в 11% , как в других , которие дишат в затилок Моне. Моня прости, но деньги евакуируются в ТАС , там тот же год , но 11% и виплата 2 раза в месяц. Моня я как и ти не могу благотворить, т к деньги заточени делать деньги. Прости и пойми.
а пумба чем не устраивает? Там те же 11% как у таза плюс пополнять можно.