|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 04 тра, 2023 22:53
emeta написав:Как тут коммуналку оплачивать? Другие платежи коммунальные услугисоздайте свою первую подпискуподписка по адресуне удалось найти доступные подписки..Добавляют контрагентов поддержка если дать реквизиты?
Якщо і добавляють то дуже важко. Про такі факти до цього ніхто не повідомляв. Зазвичай усі користуються тим чим є, а також платять картками Тасі на сервісах на кшталт портмоне, ізі, пей хаб... Вони теж окешбечуються
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 04 тра, 2023 23:15
Alien написав: emeta написав:Как тут коммуналку оплачивать? Другие платежи коммунальные услугисоздайте свою первую подпискуподписка по адресуне удалось найти доступные подписки..Добавляют контрагентов поддержка если дать реквизиты?
Якщо і добавляють то дуже важко. Про такі факти до цього ніхто не повідомляв. Зазвичай усі користуються тим чим є, а також платять картками Тасі на сервісах на кшталт портмоне, ізі, пей хаб... Вони теж окешбечуються
У портмоне вроде свои комисы за оплату коммуналки, которые побольше суммы кешбека будут) Ладн, буду платить спортом, у них получилось добавить даже ОСББ как нового контрагента
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 тра, 2023 00:37
emeta безумовно якщо платити у порті їх коміс то вигоди від використання Вєрки не буде. Втім портя інколи влаштовує якісь акції, пропонує бонуси, знижки, періоди безкоштовного використання тощо. Тому в окремих випадках портею можна платити абсолютно безкоштовно причому іноді достатньо довго. Але згоден таке не може бути у кожного, а в кого є - то не постійно
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 05 тра, 2023 09:34
emeta написав:Как тут коммуналку оплачивать?
Ищите сервисы, которые позволяют оплачивать услуги через Gpay на их сайте и выбирайте там тасю. Таким образом и за мобильную можно .
-
Citizen_D
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 тра, 2023 14:17
Alien написав:emeta безумовно якщо платити у порті їх коміс то вигоди від використання Вєрки не буде. Втім портя інколи влаштовує якісь акції, пропонує бонуси, знижки, періоди безкоштовного використання тощо. Тому в окремих випадках портею можна платити абсолютно безкоштовно причому іноді достатньо довго. Але згоден таке не може бути у кожного, а в кого є - то не постійно
это где такие счастливые люди живут? у меня зима отопление 1500 одна квартира 2000 вторая + обычные жеки-жлектро-воды-газы-охраны-интернеты: 3990 для портмона комиса набегает лЁгко конечно по 29,90 было приятнее
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 тра, 2023 14:36
cohan адресу такою людини вибачте дати не можу, яле якщо цікаво можу розказати один кейс де людині реально можна сказати пощастило отримати від порті трирічне "прощення" будь яких комісій на оплату будь якої комуналі та поповнень операторів стільникового зв'язку. Практично без обмежень. А справа була так - в довоєнні часи людина бавилась грою з МФО. Мабуть не треба розказувати що були певні схеми коли можна було узяти кредит, наступного дня його погасити з відсотками а мати навар більший ніж відсотки у вигляді наприклад кешбеку. Так ось крім кешбеків були випадки коли портя ще додатково стимулював таких "боржників МФО" платити саме через них. Тобто оплата йшла без комісу, був товарний МСС та портя при цьому певну суму закидував на бонусний рахунок людини. З бонусного рахунку можна було оплатити лише коміс всередині порті. А оскільки людина користувалась для оплати комуналю іншими сервісами то в неї тих бонусів накопичилось - за його словами - на кілька тисяч гривень. Але вони мають певну валітність. І мали б бути списані через рік у 2022 але трапився напад орків і портя поступив доволі порядно - списання бонусів відмінив. А напочатку 2023 портя своїм вольовим рішенням поміняв ті кілька тисяч бонусів що були в цієї людини на трирічний безліміт (який вже точно закінчиться у 2026 році). Так що ось так воно буває. Я часом з нього кепкую, що йому можна відкривати тепер пункт приймання комунальних платежів. Хоча б у його ОСББ. Ну і поповнень стільникового зв'язку. Він лише посміхається у відповідь. Саме смішне в цій історії - я точно знаю що комуналь він платить додатком пумба бо там же кешбек  . А обліківка в порті простоює задарма. "Ось така фігня малята"
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 06 тра, 2023 06:33
Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1067 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 06 тра, 2023 07:31
Искатель написав:Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні?
Можна платить будь яким сервісом де МСС "комуналь" (легко теститься платежем в 1 грн. - я просто не знаю які МСС у привата - комуналь ним не платив більше 5 років) і кешбек буде. Просто тут писали про коміс у Порті. У привата наскільки я знаю він теж існує.
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 06 тра, 2023 07:37
Alien написав: Искатель написав:Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні?
Можна платить будь яким сервісом де МСС "комуналь" (легко теститься платежем в 1 грн. - я просто не знаю які МСС у привата - комуналь ним не платив більше 5 років) і кешбек буде. Просто тут писали про коміс у Порті. У привата наскільки я знаю він теж існує.
У Привата 4900. Просто є деякі платежі комунальні, що є, на жаль, лише у Привата. Більш ніде.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1067 раз.
- Подякували: 4873 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Суб 06 тра, 2023 14:07
Искатель написав:Добрий ранок, шановні! Я правильно зрозумів: можна заплатити у Приват24 VeryCard-ом (попередньо прив'язаним) - і буде кешбек на комуналку? Чи ні? Зачем вам приват? Платите из тас2ю той же верой и будет кешбек. Только создайте подписку по адресу, чтобы счёта подтянулиь. Если не подтягиваютя автоматически, то через оплату с созданием шаблонов можно делать в менюшках комуслуг или оплата услуг, которые рядом кешбеу тоже будет. При создании подписки по адресу может не подтянуться тот или иной поставщик, у нас так было с транспортировкой газа - у мужа есть, а у меня нет.Решается многократным созданием подписки на услуг, когда то да подтянется. Во всяком случае я смогла эту самую транспортировку газа подтянуть
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
2