вважається, кишмиш начисляется
|
|
![]() Re: ТАСКОМБАНК Оказывается, сразу после перевода кеша с Моно на ТАС валютный деп невозможно открыть)
Нужно дождаться в течении суток окончательного проведения транзакции. Такие вот дела)
![]() По перше кеш (англ.cash) це взагалі то готівка. Думаю ви навряд готівку переказували. Мабуть таки Мані (англ. Money - гроші)... По друге дуже важливо як ви переказували кошти. Якщо пімпою в тас2ю можна відкривати депо сьогодні практично одразу (правда пімпа діє не на усі картки і там достатньо невеликі ліміти для переказу - каклєта не пролізе). Якщо переказували СЕП по IBAN - то депо можна відкривати сьогодні одразу як побачите кошти на картці. Кажуть з квітня це займає усього кілька хвилин. Ну а якщо ви робили р2р переказ Монею то дійсно треба трохи зачекати. Втім тут запевняли що сьогодні має платіж пройти по рахунку. Просто йому треба трохи більше часу ніж пімпі та сепу ![]() Re: ТАСКОМБАНК Было отключено смс на дол.виртуалке, упал утром депозит, я заказал валюту, а вечером сняло за GSM banking. Безобразие!
![]() Howl
Да, именно. Alien И не лень было это все писать? Ведь понятно было о чём я. Когда тут пишут про "котлеты" на депозит, тоже нужно вам уточнение, что это не мясное изделие? Ну ёмаё ![]()
![]() Andrey2512 ні не лінь. Бо з вашого допису зовсім не очевидним є спосіб переказу. А він є визначальним. Приклад з котлетою якраз в цьому випадку вважаю недоречним. До того ж те як ви використовуєте окремі терміни (наприклад кеш) якраз чудово демонструє що ви можете вживати слова навіть не знаючи про їх справжнє значення. Певен що люди у чиїх мізках відсутня достатня організованість частіше попадають у ситуації коли зненацько
. Втім я вас почув - надалі ваші дописи ігноруватиму - спілкуватись з людьми які так халатно відносяться до змісту того що пишуть самі і так зневажливо до дописів інших не те що лінь, просто не цікаво. ![]() Re: ТАСКОМБАНК Andrey2512, при данном способе перевода всё нормально и ничего нового. Банк страхует от овердрафта.
Средства стоило по другому с monobank завести, чуточку дольше, но зато можно сразу было бы оформлять.
Зараз переглядають цей форум: Eldarien, Solar_simfi і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|