|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 04 жов, 2023 07:45
ТАС всем подряд шлёт свое сообщение о выплатах Фонда? Приходит смс, мол, получайте у нас выплату по УБИБ. А у меня там вроде и не было ничего.
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 жов, 2023 08:56
candidat написав:ТАС всем подряд шлёт свое сообщение о выплатах Фонда? Приходит смс, мол, получайте у нас выплату по УБИБ. А у меня там вроде и не было ничего.
Ну значит будет. Они врать не станут. 
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 04 жов, 2023 09:26
candidat написав:ТАС всем подряд шлёт свое сообщение о выплатах Фонда? Приходит смс, мол, получайте у нас выплату по УБИБ. А у меня там вроде и не было ничего.  пересічний читает впопыхах где-нибудь на переходе дороги, что типа приходите в банк ТАС открываете там депозиты, и после получите выплату этих своих денег с Фонда Гарантирования, т.к. , видимо,ТАС доходяга  ТАС задолбал этими смсками
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1890 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 04 жов, 2023 12:00
candidat написав:ТАС всем подряд шлёт свое сообщение о выплатах Фонда? Приходит смс, мол, получайте у нас выплату по УБИБ. А у меня там вроде и не было ничего.
ну ессно, если б было - уже б получили спам с Привата и Сенса - если телефон другой - открыть счета у них 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 жов, 2023 20:11
На цій гілці є взагалі офіційний представник? Я тільки що мав дуже довго розмову з гарячою лінією і вони мене запевнили в тому, що це абсолютно нормально, що у додатку не повідомляється про додаткові комісії за внутрішні переводи. Я переводив гроші з Великої п'ятірки на Азур виртуал, і з обох карт було списано додаткові кошти, про які я дізнався тільки тому, що звернув увагу на сумму, яка відрізнялась від надісланої. Я,наприклад, це розцінюю як шахрайство та спроба навмисним замовчуванням витягнути мої гроші. В жодного банка не пригадаю, в кого ще є подібне, гадав що це вже у минулому, коли банки обманювали клієнтів прихованими комісіями. Саме гірше, що цеж переказ внутрішньобанковий, де банк 100% знає і при цьму скриває свої комісії...
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 жов, 2023 20:20
Востаннє редагувалось wolfus в Сер 04 жов, 2023 20:48, всього редагувалось 2 разів.
-
wolfus
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 жов, 2023 20:39
wolfus, а на Ажур де тарифи, зарахування нецільових там -0.5% Тарифи можна вивчати ДО використання рах-ів, а можно після того як пітуХ клюне. Ще можна задуматися про Ощадний рах 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1311 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1311 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Сер 04 жов, 2023 21:02
Amethyst написав:Тарифи можна вивчати ДО використання рах-ів, а можно після того як пітуХ клюне.
Именно ж в этом и претензия, а не в наличии комисов. Что подписавший ДКБО клиент должен, как в ДКБО написано, с тарифами знакомиться самостоятельно. И раз клиент ниасилил их прочитать, то все комисы становятся скрытыми и банк мошенником. Пану Rack удачи в суде, чё.
-
moveton
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 04 жов, 2023 21:26
moveton написав: Amethyst написав:Тарифи можна вивчати ДО використання рах-ів, а можно після того як пітуХ клюне.
Именно ж в этом и претензия, а не в наличии комисов. Что подписавший ДКБО клиент должен, как в ДКБО написано, с тарифами знакомиться самостоятельно. И раз клиент ниасилил их прочитать, то все комисы становятся скрытыми и банк мошенником. Пану Rack удачи в суде, чё.
Ну вы и смешные, я ж ваши (смешных) интересы защищаю. А вы готовы это г хавать. Смачного. ---- Без обид. Но скажите, где еще такой цирк? у меня 20 апликух на смаотфоне - ни в одной мне так не усложняют жизнь, и я не первый раз их пытаюсь в это ткнуть носом...но походу меня одного это не устраивает.
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
|