Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
flysoulfly написав:1finanсier Ну як Вам така велика офіційна відповідь "ніачьом"конкретно ?
Якщо кошти фактично не зараховані на рахунок ( не відбувся кліринг ) – операція валютообміну буде неуспішною. Надходження коштів на картку не говорить про те, що кошти фактично зараховані на рахунок. У випадку коли кошти лише надійшли на картку операція валюто обміну буде неуспішною.
Ознайомитись з описом зарахування та часом доступності коштів на поточних рахункаху Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «карти» - обираєте пакет послуг в якому оформлена карта – документи.
2XL написав:У банка новий калічний сервіс "продовження строку дії карти"?
Дійсно, продовжити термін дії карти Клієнт може самостійно за посиланням та за допомогою коду підтвердження. Можливо продовжити термін дії карт з датою завершення поточного місяця плюс наступного місяця, а також картки строк яких завершився 4 місяці назад Термін дії карти буде продовжено до кінця липня 2024 року. Якщо виникає помилка – прохання звернутись до служби підтримки за тел.:0 800 503 580 (безкоштовно на території України), в банківський чат ( https://tascombank.ua/)
Дійсно, продовжити термін дії карти Клієнт може самостійно за посиланням та за допомогою коду підтвердження. Можливо продовжити термін дії карт з датою завершення поточного місяця плюс наступного місяця, а також картки строк яких завершився 4 місяці назад
Цікаво написано як має бути. Насправді підтягує і іншу карту, строк дії якої ще сім місяців. Ніяких дій по ній не вибрати не можна. Але можна закрити цю кредитну карту. Я просто не перестаю дивуватися, скільки років все працює через сраку. Як ви взагалі функціонуєте
Дійсно, продовжити термін дії карти Клієнт може самостійно за посиланням та за допомогою коду підтвердження. Можливо продовжити термін дії карт з датою завершення поточного місяця плюс наступного місяця, а також картки строк яких завершився 4 місяці назад
Цікаво написано як має бути. Насправді підтягує і іншу карту, строк дії якої ще сім місяців. Ніяких дій по ній не вибрати не можна. Але можна закрити цю кредитну карту. Я просто не перестаю дивуватися, скільки років все працює через сраку. Як ви взагалі функціонуєте
Для здійснення перевірки наданої Вами інформації прохання вказати Ваш фінансовий номер телефону в особисті повідомлення.
Деякі банки надіслали повідомлення з розрахованою ними сумою, деякі попросили надіслати її у додатку. ТАС мовчить і не бачу, де я можу дізнатися (змінити) цю суму
Після того, як банк остаточно закрив картки, що заблокував з початком повномасштабного вторгнення, я видалив і застосунок. Так вони не розгубилися, повідомлення про якісь підвищені відсотки аж СМС-кою надіслали.
flysoulfly написав:1finanсier Ну як Вам така велика офіційна відповідь "ніачьом"конкретно ?
Якщо кошти фактично не зараховані на рахунок ( не відбувся кліринг ) – операція валютообміну буде неуспішною. Надходження коштів на картку не говорить про те, що кошти фактично зараховані на рахунок. У випадку коли кошти лише надійшли на картку операція валюто обміну буде неуспішною.
Ознайомитись з описом зарахування та часом доступності коштів на поточних рахункаху Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «карти» - обираєте пакет послуг в якому оформлена карта – документи.
зачем тогда, когда деньги на карте, но ещё "фактически не зачислены на счёт", в выписке показываете измененный "баланс по счету после операции" ?