|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 19 вер, 2024 14:07
klug
1.Якщо при повторній актуалізації даних виникають зауваження до введеної інформації або до зроблених фото - відправляється PUSH - повідомлення з роз’ясненням, після чого процес проходження ідентифікації необхідно буде повторити з урахуванням зауважень. 2.У випадку неуспішної ідентифікації в додатку - відобразиться нагадування у вигляді «спливаючого» повідомлення, яке буде відображатись при кожному вході у додаток, доки клієнт не актуалізує свої дані на відділенні. 3.Після успішного проходження «Повторної ідентифікації» - буде відправлено повідомлення, що процес пройдено успішно.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2024 14:07
Goodman
PEP(ПЕП) це - термін, який використовується для опису осіб, які займають або займали високі посади в уряді або державних органах, а також їхніх родичів чи близьких асоційованих осіб. Враховуючи свою публічну посаду або зв'язок з високими посадовими особами, PEP можуть бути підвищеним ризиком з точки зору фінансової корупції, відмивання грошей та інших незаконних діянь. Тому встановлюються особливі процедури для ідентифікації та перевірки, з метою запобігання фінансовому шахрайству. Перевірка здійснюється банком при встановленні ділових відносин та повторній актуалізації даних.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2024 17:00
УВАГА! ТАС почав шахраювати!
Зверніть увагу, Таскомбанк змінів тарифи на обслуговування Ощадного рахунку. Таскомбанк винайшов неактивні вкладні рахунки. За неактивність з клієнта списують 100 грн. / 10 USD / 10 EUR. Проте Таскоманк вирішив не інформувати належним чином своїх клієнтів. У підсумку з одного моїх Ощадних у доларах списали залишок та закрили рахунок. Буду оскаржувати дії банку, вважаю їх незаконними через відсутність належного інформування клієнтів.
-
riwalir
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2024 18:25
riwalir написав:УВАГА! ТАС почав шахраювати!Зверніть увагу, Таскомбанк змінів тарифи на обслуговування Ощадного рахунку. Таскомбанк винайшов неактивні вкладні рахунки. За неактивність з клієнта списують 100 грн. / 10 USD / 10 EUR.Проте Таскоманк вирішив не інформувати належним чином своїх клієнтів. У підсумку з одного моїх Ощадних у доларах списали залишок та закрили рахунок. Буду оскаржувати дії банку, вважаю їх незаконними через відсутність належного інформування клієнтів.
Діючи такими методами вони втратять більше...
-
nord
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 вер, 2024 19:36
nord
Введення комісій на обслуговання рахунків, призначених для зберігання коштів, це взагалі якась дичина.
-
riwalir
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2024 19:58
riwalir написав:nord Введення комісій на обслуговання рахунків, призначених для зберігання коштів, це взагалі якась дичина.
Тазовым креативщикам предлагаю не останавливаться, дальше идти.Положил клиент на годовой депозит деньги, а мы тарифы сделаем по которым если нет движения по счетам в течение полугода будет комиссия 500 грн. )). И с увеличением каждый месяц в два раза. Реально дичь.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2024 21:36
riwalir написав:УВАГА! ТАС почав шахраювати!Зверніть увагу, Таскомбанк змінів тарифи на обслуговування Ощадного рахунку. Таскомбанк винайшов неактивні вкладні рахунки. За неактивність з клієнта списують 100 грн. / 10 USD / 10 EUR.Проте Таскоманк вирішив не інформувати належним чином своїх клієнтів. У підсумку з одного моїх Ощадних у доларах списали залишок та закрили рахунок. Буду оскаржувати дії банку, вважаю їх незаконними через відсутність належного інформування клієнтів.
В архіві тарифів у ТАСі безлад і архіву Ощадного взагалі не видно, тому не можу точно сказати, коли з'явився цей пункт, але я його пам'ятаю приблизно ще з часів, коли ТАСька то вводила, то відміняла добу на відлежування на Ощадному - ми тоді тут активно моніторили тарифи. Тому, це не якась новація, просто на нього відносно важко напоротися.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 вер, 2024 21:49
Який строк не активності треба мати?
-
l_e_x
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 вер, 2024 22:45
klug написав: riwalir написав:УВАГА! ТАС почав шахраювати!Зверніть увагу, Таскомбанк змінів тарифи на обслуговування Ощадного рахунку. Таскомбанк винайшов неактивні вкладні рахунки. За неактивність з клієнта списують 100 грн. / 10 USD / 10 EUR.Проте Таскоманк вирішив не інформувати належним чином своїх клієнтів. У підсумку з одного моїх Ощадних у доларах списали залишок та закрили рахунок. Буду оскаржувати дії банку, вважаю їх незаконними через відсутність належного інформування клієнтів.
В архіві тарифів у ТАСі безлад і архіву Ощадного взагалі не видно, тому не можу точно сказати, коли з'явився цей пункт, але я його пам'ятаю приблизно ще з часів, коли ТАСька то вводила, то відміняла добу на відлежування на Ощадному - ми тоді тут активно моніторили тарифи. Тому, це не якась новація, просто на нього відносно важко напоротися.
Щоб біздніс був гарантовано прибутковим - ТАС забув встановити у тарифах по рахункам ще й обов'язкові незнижувальні залишки у розмірі 100 грн. / 10 USD / 10 EUR
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 25 вер, 2024 23:01
klug написав:В архіві тарифів у ТАСі безлад і архіву Ощадного взагалі не видно, тому не можу точно сказати, коли з'явився цей пункт, але я його пам'ятаю приблизно ще з часів, коли ТАСька то вводила, то відміняла добу на відлежування на Ощадному - ми тоді тут активно моніторили тарифи. Тому, це не якась новація, просто на нього відносно важко напоротися.
У контакт-центрі сказали, що цю комісію ввели з 18.03.2024
-
riwalir
-
-
-
-
Профіль
-
-