Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Наразі Таскомбанк не приймає участі в програмі «Національний кешбек». Звертаємо увагу, що всі актуальні новини розміщується на офіційному сайті банку у розділі «Новини», https://tascombank.ua/news Рекомендуємо слідкувати за новинами.
Картка колишнього спортбанку сукес кредит - не можу видалити із google гаманця, пиши що вона десь підписана. Банк не те що відписати не може, але навіть і сказати не може де вона підписана. Як можна видалити підписку? Відкрити додаткову картку, що потім закрити основну, банк не хоче безкоштовно
Дійсно, тимчасово спостерігаються труднощі з відкриттям конвертаційного депозиту в інтернет-банкінгу TAS2U. Спеціалісти банку займаються вирішенням питання - найближчим часом воно буде врегульовано. Запевняємо, що команда ТАСКОМБАНКу намагається якомога скоріше вирішити дане питання. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
Самое печальное, что я потом забирал свои средства и потерял на комиссии, так как 50тыс в месяц лимит. Ваши вибачення никому не нужны. Очень нестабильный банк. Прощаюсь с вами.
Для тих, хто зайшов в цю банку через суккис-картку, всім призначено повторну ідентифікацію й чи проходе в додатку? В моєму додатку "червона лінія" й в підтримці запропонували лише похід до відділення.
kulikrom, у застосунку TAS2U не реалізована функція повторної ідентифікації, тільки похід у відділення. Якщо ти є клієнтом izibank, то можна пройти її там. Потім через підтримку можна уточнити необхідність її проходження.
Howl написав:kulikrom, у застосунку TAS2U не реалізована функція повторної ідентифікації, тільки похід у відділення. Якщо ти є клієнтом izibank, то можна пройти її там. Потім через підтримку можна уточнити необхідність її проходження.
не погоджуся, можно віддалено. Я проходив повторну ідентифікацію і в TAS2U після переведення зі спорту (клієнтом самого ТАС до цього не був), і в IZI плюс-мінус в один тиждень
kulikrom Звертаємо увагу, що при встановленні ділових відносин клієнта з банком, банк має проводити верифікацію та вивчення клієнта відповідно до вимог законодавства. Також періодично банк має актуалізувати ідентифікаційні дані клієнта. Прохання надати повністю Ваше ПІБ, ІПН та номер телефону в особисті повідомлення – перевіримо інформацію чи доступна для Вас дистанційна актуалізація даних через TAS2U.
Мені от теж прийшов пуш, що маю місяць на оновлення даних. Написано, що на головному екрані потрібно натиснути "Ідентифікація" та заповнити анкету. Кнопки такої я не знайшов ні на головному екрані, ні у менюшках. Було б логічно, якби вона з'являлася разом з пушем, або, якщо віддалене оновлення не доступно, щоб пуш мав від початку відповідний текст з пропозицією відвідати відділення.
Ще логічніше, якщо банк хоче мати у себе актуальні дані, а не лише формально виконувати вимоги НБУ, дати клієнту можливість віддалено оновлювати дані тоді, коли вони фактично змінилися, в не лише, коли у банка спрацьовує таймер. Тобто, така кнопка мала б бути доступна постійно, а не з'являтися коли їй заманеться.