Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Прикольно же тут работает этот депозит "Швидкий". Вчера открыл еще один для эксперимента. Вообще, кто меня читает и еще не понял, я люблю тестировать разные банковские новинки. Прибыль - не цель, цель - понять, как это работает. Итак, я второй раз открыл в пятницу (перед этим уже был один, открытый 17.03) Что я вижу? Пишет: дата открытия - 24.03.2023 дата окончания депозита - 27.03.2023
Осталось - 1/2 дня Вчера, кстати, когда открылось, писало "Осталось - 2/2 дня". Это как вообще? У них что, каждый "Швидкий" открывается со случайными параметрами? Должно было вчера быть 3/3, а сегодня - 2/3. Почему так, кто-то может объяснить? Акцентирую: я повторил один в один то, что делал на прошлой неделе.
Sense Bank написав:novichok Існує два типи лімітів: картки та застосунку. Можете переглянути ліміти картки в Sense: Перейдіть в розділ "Продукти", оберіть картку та натисніть на неї. В меню картки зможете знайти "ліміти картки". Також додаю вам статтю з лімітами застосунку : https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017189360
Ні, ліміт p2p та СЕП незалежні один від одного Анастасія, ваша помічниця
Все ж таки то ліміти не картки, а картрахунку. Тому що як випустити декілька карток до ОДНОГО рахунку, то ліміти додаткових карток не відокремляться один від одного, а будут сінхроно змінюватися зразу для всіх
Я вам даже больше скажу - лимит на переводы даже на внутрибанк установлен по инн, а не на картрахуноку. Что с выходом на внешку - вообще даже боюсь подумать
Искатель написав:Прикольно же тут работает этот депозит "Швидкий". Вчера открыл еще один для эксперимента. Вообще, кто меня читает и еще не понял, я люблю тестировать разные банковские новинки. Прибыль - не цель, цель - понять, как это работает. Итак, я второй раз открыл в пятницу (перед этим уже был один, открытый 17.03) Что я вижу? Пишет: дата открытия - 24.03.2023 дата окончания депозита - 27.03.2023
Осталось - 1/2 дня Вчера, кстати, когда открылось, писало "Осталось - 2/2 дня". Это как вообще? У них что, каждый "Швидкий" открывается со случайными параметрами? Должно было вчера быть 3/3, а сегодня - 2/3. Почему так, кто-то может объяснить? Акцентирую: я повторил один в один то, что делал на прошлой неделе.
Як і ви тестую цей продукт. Вже другий тиждень. І хочу сказати що смузохльоби його пиляють. Так на минулі вихідні крім інших і я робив їм зауваження що по триденному депо який пролонгувався на вихідних запис що до закінчення депо лишилось 4 дні з 6 виглядає як нонсенс. Видно прийняли до уваги зауваження, доопрацювали і викотили 2 з 2 та 1 з 2. Так мабуть їм здалось краще. Ну сенсу звичайно стало більше бо 4 дні до завершення триденного депо погодьтесь повний маразм. А так таких розумників як я відшили - буцімто банк порахував що там 2 дні з двох. А це наш продукти і ми рахуємо що там два дні - і що ви можете сказати проти? Тепер треба подивитись що там з відсотками нарахують. В принципі до цього зауважень по відсотками не було. Відкриття і поповнення депо ввечері рахувалось коректно. Тепер молюся щоб хоч би це не зламали, коригуючи дні
Искатель написав:А от мені ще цікаво: якщо день закінчення "Швидкого" припадає на суботу-неділю, як відбувається пролонгація? Поки що не було такого випадку.
Искатель написав:А от мені ще цікаво: якщо день закінчення "Швидкого" припадає на суботу-неділю, як відбувається пролонгація? Поки що не було такого випадку.
У мене перша фотка.
Я побачив, дякую! От цікаво: чи у цей день падають відсотки? Щодо дати пролонгації, як я зрозумів, то йде спочатку закінчення на 4-й день, потім на 3-й, тобто тут без питань.
не знаю як малюють дні але лонгується нормально - вихідним днем а взагалі якщо продукт не розглядати в лупу то працює нормально окрім виявленого бага на малих сумах.
Востаннє редагувалось mephala в Суб 25 бер, 2023 16:05, всього редагувалось 1 раз.
мовчки, нараховують все правильно. А відображують казна що ) Відсотки отримаєте у Пн
mephala написав:...окрім виявленого бага на малих сумах.
Баг? Просто разные продукты. В Ощадном есть капитализация, которая применяется в конце месяца. А во Швидком — выплата идёт на счёт хоть продлевай его, хоть нет. Вот, если бы выплата % была в конце срока действия депозита, то тут другое дело.