Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1548154915501551

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 08:58

Amethyst написав:
  Shaman написав:
  Amethyst написав:Про подібні і свідомі операції у Алки (поповнення кредитки, коли весь ліміт у розстрочках) відомі ;@)
Але вони використовували десь до війни і мабуть з Ред-кеш, де є безкоштовне безлім зняття готівки.
Нагадую, шо хитропопа Алюсік зробила кредитну-дебетну Ред 2.0... а от функціонал схоже залишився від чиста-кредитки... Ну Алка вона така... пустунка!!

Я б вивів через АТМ оті своїх 500 грн, оплатив би комісс, і розніс на дріски підтримку, від-ня і персмена... але вибив би сторнування і коміс і %% і ще і 500 горіхів би злупив за таке відношення типубанка до функціоналу продукту :evil:

у вас багато вільного часу ;) я не досілджув саме RED 2.0, але вивід власних коштів з тієї білої - лише сторонніми сервісами - бо інакше коміс. дебетовий Хамон наче дозволяє, але в мене його ніколи не було. тому давайте коли свинорили хочуть й...,й... - то не треба роздмухувати скандал, коли вийшло лише друге :lol:

Свінорилити == свідомо використовувати функціонал банку для власних потреб. І нічого зазорного тут немає :wink:
А з Вайта вивести можна безкоштовно і СЕПом, і через АТБ(касу), і таки стороннім р2р.
А з Реда 2.0 виходить безкоштовно вивести СВОЇ (як вказано у Виписці!!) не завжди можна як вказано в ТарифаХ. І хто тут свинячить, реально?

якщо вмієш, то так. але коли починаючий свинорил робить операції, щоб щось додатково заробити, але до кінця не розібрався, й в результаті влетів - то винен банк чи свинорил? "не знаєщ броду - " ;)
Shaman

Подякував: 811 раз.
Подякували: 1718 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 30 січ, 2026 10:20

Shaman написав:
  maniachello написав:
  klug написав:Я думав, що Прихват - банк з особливими потребами, але тут шедевр на шедеврі...

Ха... Мне вот пришло СМС о закрытии кредитной линии по Хамелеону с требованием погасить задолженность.
Под это дело аннулирована карта Хамелеон.

Мгновенно обратился в поддержку. Опять потребовали погасить задолженность.
После моего возмущения, что задолженность погашена накануне (без всяких просрочек), выяснилось, что банк по какой-то ведомой только ему причине решил не продолжать кредитную линию.

Сначала придумали долг по карте, закрытой в 2022 году, потом заблокировали Кеш*ю, теперь тупо аннулировали карту.

Банк очередной раз пробил дно :evil:

я інколи теж думаю, а коли банк може закрити цю халяву з Хамоном... але це право банку. здається, раз на рік банк переглядає та підтверджує кредитний ліміт (не лише хамон), або не продовжує - як у вашому випадку.

й чого це дно, якщо банк вирішив не кредитувати? має право, й він не зобов'язаний це робити. тут багато накидають на банк, але чомусь користуються його продуктами - бо вигідно?

гадаю, у вас щось є за лаштунками - тому й виникли проблеми з банком. ви поки перший, що каже про проблеми з погашенням боргів в 2022 - й маю надію останній. тобто щось у вашому кейсі є додатково.

Дно - потому что три ситуации пошли одна за другой.

И я подозреваю, что первопричина - нарисованный долг по закрытой 2,5 года назад карте.

Ещё раз - с моей стороны все требования выполнены.
maniachello

Подякував: 92 раз.
Подякували: 65 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1548154915501551
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей