|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 30 січ, 2026 08:58
Amethyst написав: Shaman написав: Amethyst написав:Про подібні і свідомі операції у Алки (поповнення кредитки, коли весь ліміт у розстрочках) відомі ;@) Але вони використовували десь до війни і мабуть з Ред-кеш, де є безкоштовне безлім зняття готівки. Нагадую, шо хитропопа Алюсік зробила кредитну- дебетну Ред 2.0... а от функціонал схоже залишився від чиста-кредитки... Ну Алка вона така... пустунка!! Я б вивів через АТМ оті своїх 500 грн, оплатив би комісс, і розніс на дріски підтримку, від-ня і персмена... але вибив би сторнування і коміс і %% і ще і 500 горіхів би злупив за таке відношення типубанка до функціоналу продукту 
у вас багато вільного часу  я не досілджув саме RED 2.0, але вивід власних коштів з тієї білої - лише сторонніми сервісами - бо інакше коміс. дебетовий Хамон наче дозволяє, але в мене його ніколи не було. тому давайте коли свинорили хочуть й...,й... - то не треба роздмухувати скандал, коли вийшло лише друге 
Свінорилити == свідомо використовувати функціонал банку для власних потреб. І нічого зазорного тут немає А з Вайта вивести можна безкоштовно і СЕПом, і через АТБ(касу), і таки стороннім р2р. А з Реда 2.0 виходить безкоштовно вивести СВОЇ (як вказано у Виписці!!) не завжди можна як вказано в ТарифаХ. І хто тут свинячить, реально?
якщо вмієш, то так. але коли починаючий свинорил робить операції, щоб щось додатково заробити, але до кінця не розібрався, й в результаті влетів - то винен банк чи свинорил? "не знаєщ броду - " 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 30 січ, 2026 10:20
Shaman написав: maniachello написав: klug написав:Я думав, що Прихват - банк з особливими потребами, але тут шедевр на шедеврі...
Ха... Мне вот пришло СМС о закрытии кредитной линии по Хамелеону с требованием погасить задолженность. Под это дело аннулирована карта Хамелеон. Мгновенно обратился в поддержку. Опять потребовали погасить задолженность. После моего возмущения, что задолженность погашена накануне (без всяких просрочек), выяснилось, что банк по какой-то ведомой только ему причине решил не продолжать кредитную линию. Сначала придумали долг по карте, закрытой в 2022 году, потом заблокировали Кеш*ю, теперь тупо аннулировали карту. Банк очередной раз пробил дно 
я інколи теж думаю, а коли банк може закрити цю халяву з Хамоном... але це право банку. здається, раз на рік банк переглядає та підтверджує кредитний ліміт (не лише хамон), або не продовжує - як у вашому випадку. й чого це дно, якщо банк вирішив не кредитувати? має право, й він не зобов'язаний це робити. тут багато накидають на банк, але чомусь користуються його продуктами - бо вигідно? гадаю, у вас щось є за лаштунками - тому й виникли проблеми з банком. ви поки перший, що каже про проблеми з погашенням боргів в 2022 - й маю надію останній. тобто щось у вашому кейсі є додатково.
Дно - потому что три ситуации пошли одна за другой. И я подозреваю, что первопричина - нарисованный долг по закрытой 2,5 года назад карте. Ещё раз - с моей стороны все требования выполнены. Shaman написав:я інколи теж думаю, а коли банк може закрити цю халяву з Хамоном... але це право банку. здається, раз на рік банк переглядає та підтверджує кредитний ліміт (не лише хамон), або не продовжує - як у вашому випадку. й чого це дно, якщо банк вирішив не кредитувати? має право, й він не зобов'язаний це робити.
Конечно, банк может делать всё, что считает нужным. Если ему наплевать на клиентов, которые десятилетиями пользуются услугами банка. И я тоже делаю свои выводы о благонадёжности банка. Если мне банк не доверяет, то как я могу доверять банку? 
Востаннє редагувалось maniachello в П'ят 30 січ, 2026 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
maniachello
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 30 січ, 2026 10:44
Sense Bank написав:З даного питання, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб колеги уточнили, чи було вчасно змінено рахунок для виплат, або ж це стосується технічного збою, коли по деяким клієнтам точково пройшли виплати на рахунки RED 2.0. По клієнтам з другого випадку розглядалась можливість сторнування коштів з кредитки та виплата на коректний рахунок.
Звертались одразу, вчора ввечері гроші вже перевели на потрібний рахунок. Скоріше за все проблема з'явилася через це. Howl написав:є регламент опрацювання запиту. Ти подав заявку на зміну реквізитів виплат після формування списків на виплату.
Як раз за день до виплат змінився рахунок.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3692 раз.
- Подякували: 5926 раз.
-
-
Профіль
-
-