Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
потрцбно мати картрахунок з позитивним балансом... Тобто почекати +15..30хв на сінхру грошей з карти з рахунком карти І ранком Алка глючила з ОВДП-сервісом своїм ((
Amethyst написав:Бо вам Кредитні Канікули уві-уві-увімкнули, і кажуть що це -- бімба!! насолоджуйтесь
За кредитні канікули щось читав, але хай представник на сайті точно мені скаже, що мене потім на % не вжукнуть по повній програмі) І на який строк така щедрість?
Amethyst написав:Бо вам Кредитні Канікули уві-уві-увімкнули, і кажуть що це -- бімба!! насолоджуйтесь
За кредитні канікули щось читав, але хай представник на сайті точно мені скаже, що мене потім на % не вжукнуть по повній програмі) І на який строк така щедрість?
Ну ось мене пані Кассандра виправила, я їй довіряю на всі 146% В мене і у самого є така чорна киця
Sense Bank написав:Дякую, Олександре. Я бачу, що у вас дійсно підключені кредитні канікули. Тобто, якщо хочете, можете не вносити платіж, але %% будуть нараховуватися, але штрафів та пені не буде. Або можете вносити кошти, як і раніше це робили.
Більш детально за посиланням на статтю вище Ярослав.
І знову ж в наведеній статті:
Якщо користуєтесь пільговим періодом за карткою, то суму для пільгового періоду потрібно вносити стандартно. Кредитні канікули не скасовують та не подовжують дію пільгового періоду.
Тобто, % таки будуть нараховуватися. Або так неоднозначно написано, що без півлітра не розберешся. Мається на увазі, що % нараховуються тільки для Реда/Максимум, а про Хамелеон де написано, що не нараховуються? Чому все так складно?
Шановний представник. Напишіть, будь ласка, для всіх, чітко і ясно, щоб всім було зрозуміло. На даний момент мені нічого не зрозуміло.