Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Купляв нещодавно ОВДП через Сенс, виплата - на картку Є-підтримка Ізібанку. І от вчора отримав повідомлення у додатку Ізі,що картка Є-підтримка (зроблена, до речі пару місяців тому і цілком свіжа) буде "автоматично і безкоштовно перевипущена 1.03. на іншу таку ж картку".
Оскільки на неї у березні очікується виплата, питання: чи потрібно якимось чином (і що!) повідомити Сенс, що змінилась картка для виплати? Я, до речі, не знаю, чи змінюється при цьому IBAN, чи залишається тим же, бо у підтримці Ізі це неможливо дізнатися. Ну, тобто змінюється не напрямок виплати (як планувалось на Ізі, так і буде), а лише сама картка...
Така сама ситуація.Подивився по виписці заходи грошей від сенса за ЦП які раніше були.В призначення вони нібито ніде номер картки не вказують.Тому для себе вирішив нічого не робити тільки проконтролювати номер рахунку після перевипуску карти.Щоб той самий був.
Це останній мій захід на ізю.Просто купував давно і вказав їх рахунок повернення.А так взагалі з ними зав'язав.Проблемні вони.З їхніми 20% і нічною підтримкою.Пішли вони в ж опу.
Інформуємо, що всі помилково списані операції та комісії - повернені, баланс вашого рахунку оновлено та відображається коректно🤗 Приносимо щирі вибачення за завдані незручності.
Якщо виникнуть додаткові питання - звертайсь, гарного вечора ☺️
Добрый день. Какие на сегодня условия по перечислению средств с карты Е пидтримка Сенса на собственные счета в других банках по СЭП и по номеру карты. Интересуют лимиты и комиссия. На Е пидтримку зайдут выплаты по ОВГЗ в грн.
Алексей77 написав:Добрый день. Какие на сегодня условия по перечислению средств с карты Е пидтримка Сенса на карты других банков по СЭП и по номеру карты. Интересуют лимиты и комиссия. На Е пидтримку зайдут выплаты по ОВГЗ в грн.
Вітаю! З картки єПідтримка можна переказувати кошти без комісії, оскільки перекази не тарифікуються. Ліміт на перекази за реквізитами на операцію 150 000 грн, на добу 500 000 грн, на місяць 5 000 000 грн. Ліміт на перекази з картки на картку відповідно до обмежень НБУ становить 150 000 грн на місяць, на добу також 150 000 грн. Детальніше з поточними лімітами можна ознайомитись тут https://sense.top/4hPW94s
Добрый день. Хочу перевести выплату ОВГЗ тела и % на счет в Сенс банке вместо выплаты свой счет в другом банке. Вопрос будет ли комиссия за перевод с котлового счета (деньги придут на него изначально) в другом банке на мой счет в Сенс банке. Какая практика по котловым счетам в принципе может ли быть комиссия с него за перевод в другой банк на мой счет в нем? Понимаю что вопрос не к Сенсу, но тут есть хотя бы представитель
Алексей77 написав:Добрый день. Хочу перевести выплату ОВГЗ тела и % на счет в Сенс банке вместо выплаты свой счет в другом банке. Вопрос будет ли комиссия за перевод с котлового счета (деньги придут на него изначально) в другом банке на мой счет в Сенс банке. Какая практика по котловым счетам в принципе может ли быть комиссия с него за перевод в другой банк на мой счет в нем? Понимаю что вопрос не к Сенсу, но тут есть хотя бы представитель
Добрий день! Згідно з тарифами карткових рахунків у нашому банку — зарахування виплат номіналу та купонів по ОВДП відбувається без комісії. Щодо умов іншого банку, то краще інформацію по тарифах уточнити у них у сапорті. З приводу операцій з цінними паперами можете також звернутись на нашу пошту securities@sensebank.com.ua
Искатель написав:Оскільки на неї у березні очікується виплата, питання: чи потрібно якимось чином (і що!) повідомити Сенс, що змінилась картка для виплати?
Виплата відбувається за IBAN, заміна картки не впливає на зарахування.
Искатель написав:Я, до речі, не знаю, чи змінюється при цьому IBAN, чи залишається тим же, бо у підтримці Ізі це неможливо дізнатися.