Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 13651366136713681369 ... 1460>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 16:00

Re: Sense Bank

Скажіть, будь ласка, шановні лорди підтримки, що за брудні маніпуляції з цінами на викуп вашим банком військових облігацій "Макіївка" і "Судак"? Ще учора я міг продати раніше куплені у вашому банку ці облігації на одну гривню дорожче за шт. Сьогодні ви ставите ціну на гривню менше, але ціну продажу збільшуєте на 40 коп за шт. Я б зрозумів, якщо би ви скоригували одночасно ціни бід і аск, але що ви робите? Це ж неприховане брудне шайхрайство і маніпуляції цінами! Ви справді хочете втратити останніх клієнтів, які працюють з вами?
de Montaigne

Подякував: 55 раз.
Подякували: 61 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 16:10

Закінчується World Максимум, пропонує перевипустити на Red. Red в мене вже є. Питання - як мені перекинути 500 грн кред ліміту на Cameleon/Red? :) На Cameleon'і не вистачає 1к грн до 50к. :(
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 16:15

de Montaigne написав:Це ж неприховане брудне шайхрайство і маніпуляції цінами!
В чем мошенничество? Все рынок - банк определяет цены выкупа и продажи, какие ему выгодны - клиент определяет устраивают ли его цены - и совершает или не совершает покупку. Вы, уважаемый, в магазине бываете - цены на отдельные товары вполне "волантильны" (не говоря уже об "акциях", когда сегодня товар может стоить в два раза дороже чем вчера - и наоборот) и только вам решать - покупать или нет.
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 443 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 17:14

de Montaigne написав:Скажіть, будь ласка, шановні лорди підтримки, що за брудні маніпуляції з цінами на викуп вашим банком військових облігацій "Макіївка" і "Судак"? Ще учора я міг продати раніше куплені у вашому банку ці облігації на одну гривню дорожче за шт. Сьогодні ви ставите ціну на гривню менше, але ціну продажу збільшуєте на 40 коп за шт. Я б зрозумів, якщо би ви скоригували одночасно ціни бід і аск, але що ви робите? Це ж неприховане брудне шайхрайство і маніпуляції цінами! Ви справді хочете втратити останніх клієнтів, які працюють з вами?

Був перегляд котирувань дохідності для угод продажу, відповідно змінилась ціна. Зміна котирування дохідності може бути паралельно для купівлі і для продажу - тоді ціна стає дешевшою і для купівлі і для продажу. Вчора переглянули лише для продажу, відповідно ціна стала менша.
Навіть якщо котирування дохідності не змінюються - ціна щодня зростає. Чим ближче до дати виплати купону або дати погашення, тим більша ціна.

Банківський лицар Кирило 🛡️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 17:51

Sense Bank написав:
  de Montaigne написав:Скажіть, будь ласка, шановні лорди підтримки, що за брудні маніпуляції з цінами на викуп вашим банком військових облігацій "Макіївка" і "Судак"? Ще учора я міг продати раніше куплені у вашому банку ці облігації на одну гривню дорожче за шт. Сьогодні ви ставите ціну на гривню менше, але ціну продажу збільшуєте на 40 коп за шт. Я б зрозумів, якщо би ви скоригували одночасно ціни бід і аск, але що ви робите? Це ж неприховане брудне шайхрайство і маніпуляції цінами! Ви справді хочете втратити останніх клієнтів, які працюють з вами?

Був перегляд котирувань дохідності для угод продажу, відповідно змінилась ціна. Зміна котирування дохідності може бути паралельно для купівлі і для продажу - тоді ціна стає дешевшою і для купівлі і для продажу. Вчора переглянули лише для продажу, відповідно ціна стала менша.
Навіть якщо котирування дохідності не змінюються - ціна щодня зростає. Чим ближче до дати виплати купону або дати погашення, тим більша ціна.

Ніколи у Сенса не був спред більше 1.5-2.0 а тут аж 6.5!
Як на мене, тут трохи в іншому справа може бути. Вони таким чином прикривають лавочку для бажаючих гратися у купівлю/продаж за кредитні через Дію. Наприклад, у тебе грейс-період закінчується в в останні дні місяця (або перші). Ти продаєш облігації (при спредах 1-1.5 чим ближче дата погашення, тим менша різниця в ціні), гасиш кредитку і знову купляєш облігації. Потім отримуєш погашення 12/03 (приклад для 230213), а кредитка в грейсі ще місяця півтора. Грошики можна знову крутанути або використати для інших цілей.
Navegantes

Подякував: 11 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 18:09

Navegantes написав:Наприклад, у тебе грейс-період закінчується в в останні дні місяця

Зато может до любителей кричать, что в Привате грейс кузявее Сенса дойдёт, что РД не 25 числа, а выбираемая при активации карты - это не бред, а очень даже полезная фича 8)
moveton

Подякував: 66 раз.
Подякували: 708 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 18:15

moveton написав:
  Navegantes написав:Наприклад, у тебе грейс-період закінчується в в останні дні місяця

Зато может до любителей кричать, что в Привате грейс кузявее Сенса дойдёт, что РД не 25 числа, а выбираемая при активации карты - это не бред, а очень даже полезная фича 8)

Ото ж бо!)
Navegantes

Подякував: 11 раз.
Подякували: 99 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 18:58

Navegantes написав:
  Sense Bank написав:

Ніколи у Сенса не був спред більше 1.5-2.0 а тут аж 6.5!
Як на мене, тут трохи в іншому справа може бути. Вони таким чином прикривають лавочку для бажаючих гратися у купівлю/продаж за кредитні через Дію. Наприклад, у тебе грейс-період закінчується в в останні дні місяця (або перші). Ти продаєш облігації (при спредах 1-1.5 чим ближче дата погашення, тим менша різниця в ціні), гасиш кредитку і знову купляєш облігації. Потім отримуєш погашення 12/03 (приклад для 230213), а кредитка в грейсі ще місяця півтора. Грошики можна знову крутанути або використати для інших цілей.

...А заодно "прикрити лавочку" і для тих, хто хоче з Сенса в кінці місяця погасити кредитки в інших банках, адже заходиш зараз у додаток, і бачиш, що твої рахунки зникли. Теж класна фіча :mrgreen:
AlexTk
2

Подякував: 74 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 19:16

Куди ділись карткики в мобільному банкінгу
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2025 19:23

BBC написав:Куди ділись карткики в мобільному банкінгу

Мали тимчасові проблеми з роботою застосунку та проведенні операцій, через що продукти відображались некоректно 😥
Наразі проблему було усунуто, все працює в штатному режимі ✅

Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
  #<1 ... 13651366136713681369 ... 1460>
Форум: