|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 18 жов, 2022 14:29
greenozon написав: Diman написав:В Альфе в отделениях что, оформить конверт-депо вручную не могут, посылают в сенс?
на початках ігри 50К робили тільки в відділеннях, але оскільки було надто багато бажаючих ігроків, то через певний час зробили цю ігру лише в додатку (Сенс)
какой кошмар. шо теперь делать коллекционерам мокрых печатей? )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 18 жов, 2022 14:39
IMPRINTER ну не знаю чи ще такі є в 22 році, але, чого гріха таїти сам такий був! от якраз коли ПБ хитався як щось смердюче в ополонці- пішов і порпосив дівчинку роздрукувати і опечатати штампом УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток  дівчинка оцінила задачу і сказала - заходьте через пару годин )) пів кіло була пачка! в кінці вже аж принтер почав смужки білі малювати (бо не я один такий був і тонер закінчувався дуже швидко). хоча нікому то ніколи й не знадобилось - чисто панічна атака мас.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Вів 18 жов, 2022 15:30
greenozon написав:УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток  дівчинка оцінила задачу і сказала - заходьте через пару годин )) пів кіло була пачка!
Что-то не складывается. Даже в очень любящем портить бумагу УБИБ депозитный договор - это 4 листа. 40 листов - это 200 грамм и не верю, что в Привате настолько тормозной принтер, чтобы это часами печатать.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 714 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Вів 18 жов, 2022 16:22
greenozon написав:IMPRINTER ну не знаю чи ще такі є в 22 році, але, чого гріха таїти сам такий був! от якраз коли ПБ хитався як щось смердюче в ополонці- пішов і порпосив дівчинку роздрукувати і опечатати штампом УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток  дівчинка оцінила задачу і сказала - заходьте через пару годин )) пів кіло була пачка! в кінці вже аж принтер почав смужки білі малювати (бо не я один такий був і тонер закінчувався дуже швидко). хоча нікому то ніколи й не знадобилось - чисто панічна атака мас.
печать ставится на подпись того с кем вы закючили договор ... тогда вы заключали договор с дублетом о чем было написано в вашем договоре, а не с этой дивчиной. С таким же успехом вы его могли подписать и у соседки ). Подпись дубилета была у вас нарисована на принтере как и печать примата. Так что никакой юридической силы наличие подписи той девочке где-то в уголочке в ваших договорах не прибавило - ну разве что для самоутешения )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 18 жов, 2022 17:09
M-Audio написав: anduzenko написав:Приват отправляет 30к/мес на оффлайн банки, но это только для избранных.
И как узнать?
Узнать что? Как попасть в число избранных? Никак, теперь только через онлайн-обменники выводить.
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 17:19
anduzenko написав: M-Audio написав: anduzenko написав:Приват отправляет 30к/мес на оффлайн банки, но это только для избранных.
И как узнать?
Узнать что? Как попасть в число избранных? Никак, теперь только через онлайн-обменники выводить.
Вот теперь стало непонятно. Если лавочка закрылась окончательно, то о каких "избранных" речь? А если всё же есть какие-то "избранные", которым можно, то как узнать, может я тоже вхожу в это число? Ну или как туда попасть, если не вхожу.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 18 жов, 2022 18:22
IMPRINTER написав: greenozon написав:IMPRINTER ну не знаю чи ще такі є в 22 році, але, чого гріха таїти сам такий був! от якраз коли ПБ хитався як щось смердюче в ополонці- пішов і порпосив дівчинку роздрукувати і опечатати штампом УСІ мої депозити яких на той доленосний час було з добрий десяток  дівчинка оцінила задачу і сказала - заходьте через пару годин )) пів кіло була пачка! в кінці вже аж принтер почав смужки білі малювати (бо не я один такий був і тонер закінчувався дуже швидко). хоча нікому то ніколи й не знадобилось - чисто панічна атака мас.
печать ставится на подпись того с кем вы закючили договор ... тогда вы заключали договор с дублетом о чем было написано в вашем договоре, а не с этой дивчиной. С таким же успехом вы его могли подписать и у соседки ). Подпись дубилета была у вас нарисована на принтере как и печать примата. Так что никакой юридической силы наличие подписи той девочке где-то в уголочке в ваших договорах не прибавило - ну разве что для самоутешения )
та не подпісі дівчинки, а мокрої печатки!
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Вів 18 жов, 2022 19:39
Отакої, альфу чи то націоналізовують чи до ощАду приєдгують, а народ згадує приватівські історії з мокро-сухими печатками.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 жов, 2022 19:46
Ой+ написав:Отакої, альфу чи то націоналізовують чи до ощАду приєдгують, а народ згадує приватівські історії з мокро-сухими печатками.
Ачотакова? Из той же статьи: І якщо говорити про "Альфу", то якби я був би вкладником цього банку, я б взагалі не хвилювався з цього приводу", - сказав Железняк
Вот все так и делают.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 714 раз.
-
-
Профіль
-
-