|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 18 жов, 2022 01:51
Дякую. Але все одно цікаво. Замовити можна за п'ять робочих днів до завершення депо а отримати через десять робочих. Здуваєтьмя Алла....
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 07:47
ihorsic написав:Дякую. Але все одно цікаво. Замовити можна за п'ять робочих днів до завершення депо а отримати через десять робочих. Здуваєтьмя Алла....
Цікавився цим моментом у персмена за його словами вказана процедура нібито не стосується депо, що закінчується. В будь якому випадку він мені пообіцяв, що якщо я йому зателефоную за 3 дні до закінчення депо то отримаю мої гроші вчасно. Як то воно буде в реалі зможу перевірити вже наступного місяця, але мене мій персмен ще жодного разу не підводив
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 18 жов, 2022 11:02
Оскільки в підтримці щось питати -- таке собі задоволення, спитаю ще раз тут.
Обмеження на трати за кордоном в 100 тис. грн. на місяць - це на ІПН, чи по кожній картці окремо? Чи враховується зняття готівки в цей ліміт? І чи рахує його Альфа-банк взагалі? Щось не знайшов ніякої інформації по цих лімітах.
Зате знайшов, що обмеження на одну купівлю 20 тис. грн. на Хамелеоні, і 50 тіс. на Вайт. А збільшити його можна для Хамелеона?
Найбільш дратує, що це один такий місяць "активний", але ж доводиться розбиратись.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 18 жов, 2022 11:23
M-Audio написав:Зате знайшов, що обмеження на одну купівлю 20 тис. грн. на Хамелеоні, і 50 тіс. на Вайт. А збільшити його можна для Хамелеона?
Если Хамелеон с кредитным лимитом, то пока больше 20 тыс. не поднимают лимит на одну покупку. Если Хамелеон без кредитного лимита, то поднимают. Нужно написать в чате сенса. В чате оформляют заявку и на следующий рабочий день лимит поднимают. У меня так было.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 11:45
Alien написав: ihorsic написав:Дякую. Але все одно цікаво. Замовити можна за п'ять робочих днів до завершення депо а отримати через десять робочих. Здуваєтьмя Алла....
Цікавився цим моментом у персмена за його словами вказана процедура нібито не стосується депо, що закінчується. В будь якому випадку він мені пообіцяв, що якщо я йому зателефоную за 3 дні до закінчення депо то отримаю мої гроші вчасно. Як то воно буде в реалі зможу перевірити вже наступного місяця, але мене мій персмен ще жодного разу не підводив
в сентябре без всяких заказов - звоню персмену или есть валюта в кассе нужная мне сумма - ответ да - приходите сегодня. Пришел и забрал.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 12:30
mihasik написав: ol_zy написав: IMPRINTER написав:всю сумму гасить опасно, ибо алла имеет привычку отбирать лимит, как тоглько он гасится полностью или частично при закрытиии опердня + выход ограничен 20 к день ... загасил и попрощался с лимитом ... лучше уже соточку заплатить ...
уже, вроде как, до 50К не срезает. но в любом случае при долге 20К+ выгоднее кинуть эти 20К+ на депо (а не гасить карту) и с процентов от этого депо платить ту сотку...
А лучше платить другими картами, а эту соточку на себя потратить 
Есть долг (на хамоне) 25К он уже год тянется, расскажите как не погашая долг, платить другими картами и не платить вон ту сотку?
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 13:38
А МАБ лежит?
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1316 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 18 жов, 2022 13:40
В Альфе в отделениях что, оформить конверт-депо вручную не могут, посылают в сенс?
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 жов, 2022 14:13
Diman написав:В Альфе в отделениях что, оформить конверт-депо вручную не могут, посылают в сенс?
на початках ігри 50К робили тільки в відділеннях, але оскільки було надто багато бажаючих ігроків, то через певний час зробили цю ігру лише в додатку (Сенс)
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1