Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кассандра написав:А к Прибутковым какой-нибудь бонус предусмотрен при продлении как это было раньше или сейчас чисто голая ставка?
Так, зараз діє акція "Пролонгація +". При пролонгації в період проведення акції (З 01.09.2022 по 01.01.2024) до базової % ставки додається бонус. Якщо говорити про Прибутковий, то розмір бонусів від 07.03.2023: в гривні: +0,50 % річних на строки від 7-14 днів; +1% річних на строки від 1 місяця включно.
в доларах +0,30% річних на строк 1 місяць включно. +0,50% річних на строки до 12 місяців включно. +0,25% річних на строки від 18 місяців включно. в євро
+0,40% річних на усі строки, окрім строку 6 місяців.
Sense Bank, будь ласка, мені тута клялися на крові, що %% нарахують за ВСІ ТРИ ДОБИ розміщення!! Отут я бачу тільки ДВІ
Хто збрехав, чия то пся крев?!
ПС. В договорі вкладу вказано: 2.1. Нарахування процентів здійснюється з першого дня зарахування грошових коштів на депозитний рахунок до дня завершення строку дії Вкладу. Я так розумію, що таки ДО це нє ПО. Тобто таки ДУПО
Востаннє редагувалось Amethyst в Чет 09 бер, 2023 13:36, всього редагувалось 1 раз.
Кассандра написав:А к Прибутковым какой-нибудь бонус предусмотрен при продлении как это было раньше или сейчас чисто голая ставка?
Так, зараз діє акція "Пролонгація +". При пролонгації в період проведення акції (З 01.09.2022 по 01.01.2024) до базової % ставки додається бонус. Якщо говорити про Прибутковий, то розмір бонусів від 07.03.2023: в гривні: +0,50 % річних на строки від 7-14 днів; +1% річних на строки від 1 місяця включно.
/Андрій
Получается, что новый "Прибутковый" на 7 и 14 дней да и на месяц тоже это те же фаберже, что старый мобильный после изменения условий пролонгации - в конечном итоге ставка 12,5 и 13,5% и 16% после первой пролонгации да и ещё потери в виде 0,5% при первоначальном открытии. И какой тогда смысл на него переходить? Тогда уже лучше оставаться на мобильном, чем сделать кучу телодвижений и получить тот же результат, но с потерей % на первом депозите и невыплатой %% за последний день мобильного депо и первый день прибуткового. Не думаю, что это будет рационально. Или я что-то упустила и не понимаю что и как?
Розірвав сьогодні максимальний, крім тіла 124808, ще отримав % 66 грн. Це вже все? Я так розумію, що 3% застосували за ввесь попередній період. Чесно кажучи думав, що до 8-го рахують 10% на дострокове, а за дні з 9-го по ставці 3%. А якщо би вчора розірвав, то отримав би втричі більше. Ось така цікава сенсова математика. Оновив МАБ, 1 міс відкрив.
Востаннє редагувалось Ой+ в Чет 09 бер, 2023 14:25, всього редагувалось 1 раз.