|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 23 вер, 2023 09:39
flysoulfly написав: Hotab написав:Может вообще потом обернуться в евро
и каким образом это сделать выгодно?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1895 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 вер, 2023 11:45
[quote="5625641:Sense Bank"][quote="5625629:sens"][quote="5625560:Sense Bank"][b]greenozon[/b] Трошки засмучу вас, але поки змін чи новин немає😔 Але як тільки будуть якісь новини, то я повідомлю вас) Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️[/quote] Прошу уточнити щодо валютообміну,в жовтні як треба замовляти готівку якщо без менеджера ? Наприклад я 25 вересня на 1 жовтня можу замовити на відділенні у Львові, якщо на всіх валютних рахунках на момент замовлення немає залишків???[/quote] Вітаю! Якщо фіксувати бронь 25 вересня, у понеділок, то відраховуємо 5 днів. І 5-й буде як раз у суботу. Але у суботу не працюють відділення, тому бронь будемо фіксувати не на 30 вересня, а на 2 жовтня, на понеділок. Щодо самої броні, якщо у вас кошти при валютообміні будуть на рахунках [b](я вірно розумію, маєте на увазі валютообмін у застосунку?)[/b], то все добре, можна замовити. Якщо у вас це буде діючий депозит, то і він закінчується 25 вересня, то можна по ньому замовити бронь за декілька днів до закінчення, але враховуйте, що термін броні буде рахуватися від дня закінчення дії депозиту. Наприклад, якщо це 25.09, то рахуємо з 26.09 і отримаємо, що 5-й день броні випадає на суботу, 30.09. Але як писав вище, видача буде лише в понеділок. Бронь готівки, з вашого депозиту або поточного рахунку, карткового рахунку, можете зробити і у чаті підтримки Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️[/quote] Повторюю питання,на залишках нічого немає у валюті,тому якщо в понеділок 25 вересня я можу замовити валюту,а фізично зробити валютообмін 29 вересня? Так щоб у перший робочий день жовтня ,а саме 2 жовтня зняти замовлення??? Відповідь на це питання. Я не планую тримати і маринувати під 0,00% валюту ,так як банк закрив для мене як Клієнт привабливий продукт з вигідними умовами
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 23 вер, 2023 11:54
sens написав:Повторюю питання,на залишках нічого немає у валюті,тому якщо в понеділок 25 вересня я можу замовити валюту,а фізично зробити валютообмін 29 вересня? Так щоб у перший робочий день жовтня ,а саме 2 жовтня зняти замовлення???
Ні, так не вийде. Спочатку ви робите валютообмін, потім звертаєтесь у чат для бронювання готівки (кошти мають бути на рахунку). Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 23 вер, 2023 13:02
Sense Bank написав: sens написав:Повторюю питання,на залишках нічого немає у валюті,тому якщо в понеділок 25 вересня я можу замовити валюту,а фізично зробити валютообмін 29 вересня? Так щоб у перший робочий день жовтня ,а саме 2 жовтня зняти замовлення???
Ні, так не вийде. Спочатку ви робите валютообмін, потім звертаєтесь у чат для бронювання готівки (кошти мають бути на рахунку). Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Ваш банк знайшов третій варіант як по курсу НБУ купити валюту безготівково! Називається депозит 7 днів. Купи по вигідному курсу і розмісти під 0.00(!) На 7:днів. Тоді якщо ви вирішили маринувати 7 днів то надайте також добрі банкноти ,а не лОхміття з печатками від 9 до 21 у загальній кількості на кожну банкноту. Це теж буде справедливо, якщо ні,то робіть хоча б як в інших державних банках,тому що від такого онлайн більше часу реального спливає
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 23 вер, 2023 13:39
sens написав:Ваш банк знайшов третій варіант як по курсу НБУ купити валюту безготівково! Називається депозит 7 днів. Купи по вигідному курсу і розмісти під 0.00(!) На 7:днів.
Вибачаюся, але щось тут вас не зрозумів. Якщо ви про конвертаційний депозит, то там відкриття від 3 місяців. Чи ви мали на увазі, що купляєте валюту онлайн та відкриваєте депозит "Ощадний"? То після 14 днів можна буде зняти з "Ощадного" без комісії і вже як по депозиту отримати. Якщо вам потрібно онлайн купити долар, то в межах 50 000 грн / місяць. І в межах до 15 хвилин валюту буде у вас на рахунку. sens написав:Тоді якщо ви вирішили маринувати 7 днів то надайте також добрі банкноти ,а не лОхміття з печатками від 9 до 21 у загальній кількості на кожну банкноту.
А підкажіть, будь ласка, випадково фото у вас немає або можливо зараз є подібна купюра, що так виглядає? Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 23 вер, 2023 15:27
Sense Bank написав:Вибачаюся, але щось тут вас не зрозумів.
Купи валюту через застосунок і потім чекай поки цю валюту Сенс упродовж 5 робочих днів + 2 дні вихідних доставить у відділення банку (за банк клієнтові ні копійки не доплачує). Хоча була новина, що зараз уже 5 календарних днів...
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 23 вер, 2023 15:45
Howl написав:Купи валюту через застосунок і потім чекай поки цю валюту Сенс упродовж 5 робочих днів + 2 дні вихідних доставить у відділення банку (за банк клієнтові ні копійки не доплачує). Хоча була новина, що зараз уже 5 календарних днів...
Таки 5 календарных. При заказе в среду в понедельник можно уже забирать. Проверено. А что в Шабат касса не работает, так это в подавляющем числе банков так.
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Суб 23 вер, 2023 17:49
moveton написав: Howl написав:Купи валюту через застосунок і потім чекай поки цю валюту Сенс упродовж 5 робочих днів + 2 дні вихідних доставить у відділення банку (за банк клієнтові ні копійки не доплачує). Хоча була новина, що зараз уже 5 календарних днів...
Таки 5 календарных. При заказе в среду в понедельник можно уже забирать. Проверено. А что в Шабат касса не работает, так это в подавляющем числе банков так.
А через 5 дней отдают синими или мотлохом?
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 23 вер, 2023 18:00
Игорь Алексеевич написав:, А через 5 дней отдают синими или мотлохом?
ну 96 год с номерами подряд \ муха не сидела вряд ли можно назвать мотлохом 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 вер, 2023 18:06
J написав: Игорь Алексеевич написав:, А через 5 дней отдают синими или мотлохом?
ну 96 год с номерами подряд \ муха не сидела вряд ли можно назвать мотлохом 
это не мотлох, просто уменьшенная прибыль, т.к. сдать их потом можно только в банках, а там курс прибл. на 50коп. меньше, чем на синие в обменниках. Многие обменники или не хотят их брать вообще или берут дешевле, чем в банках. Правда я точно не знаю банки не выделываются когда такие видит кассир. А то могут сказать - извините нет грн.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-