|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 23 лип, 2025 21:00
aanonimovic594 написав: PUnder написав:ПУМБ прислав пуш, підключіть додаткову категорію Продукти (бо в мене їх не було) а далі помилка  .
Ви натиснули на ПУШ, чи зайшли саме де категорії кешбеку обираються?
І на пуш натискав і в категоріях (тут вона не з'явилася), і через повідомлення від банку подивився. Добре що продукти є в іншому банку.
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 21:02
PUMB написав:PUnder Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, чи актуальна проблема? Дане сповіщення коли саме Вам надходило?
Ну так собі актуальна, в повідомленні написано що тільки до 29.07 кешбек. Сьогодні. В повідомленнях написано в 12.01 але по пам'яті пуш вискочив в 17.00 коли зарахувалися кошти за облігації.
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 21:08
PUnder Написали Вам в приватні повідомлення, щоб перевірити.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 23:01
PUnder написав: aanonimovic594 написав: PUnder написав:ПУМБ прислав пуш, підключіть додаткову категорію Продукти (бо в мене їх не було) а далі помилка  .
Ви натиснули на ПУШ, чи зайшли саме де категорії кешбеку обираються?
І на пуш натискав і в категоріях (тут вона не з'явилася), і через повідомлення від банку подивився. Добре що продукти є в іншому банку.
Якщо не складно, зможете розповісти в ПП, якими банками користуєтесь?
-
aanonimovic594
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 лип, 2025 23:34
aanonimovic594 Там де кешбеки  . Дуже люблю їх. В мене моно ще і сенс. ПУМБ це зп і пенсія. Моно це ФОП, сенс це облігації. І скрізь кешбеки  .
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 лип, 2025 06:33
PUMB написав:Искатель Вітаємо! Дякуємо, що зачекали! Сьогодні термінали партнера було додано в систему банку, нарахування кешбеку відбудеться починаючи із завтра. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарного дня!
Вибачте, у нас настільки затягнулось листування, що я краще уточню: мова йде про термінали у "АНЦ", так? Бо за дві покупки з'явився нарешті кешбек у "очікуванні", то я планую вам надати інформацію і за всі інші неокешбечені через Крамницю покупки... А, зрозумів. Це Ви про термінали магазину Prostor. Так, цей кешбек по обидвом покупкам нарахований. А от з Крамницею, відчуваю, нам ще доведеться пройти довгий шлях... Але саме шлях - головне для самурая, чи не так?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Чет 24 лип, 2025 12:34
Пришлось перейти от оплаты в ПУМБе за тепло в Ощадбанк. Пол года не приходили платежи по абонплате. Задала вопрос здесь, проверили, сказали, что все со стороны ПУМБа в порядке. Была в банке, распечатали мне платежки, что платежи ушли. В Ощад не приходили. В приложении Ощадбанка оплатила, все зачислено. Само Киевтеплоэнерго для поиска требует кучу документов, включая фото страниц паспорта и кода. Отправлять побоялась, т.к. непонятно кому документы попадут, еще кредит возьмут  . Пусть "долг" висит, если что - распечатки помогут? Неприятно все это...
-
Hella
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
|