|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 31 січ, 2026 08:35
PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 09:01
AlexTk, 1) у застосунку: перейти в профіль –> Особисті дані –> Підтвердження доходів; 2) у відділенні банку (не рекомендую, бо процедура для клієнта дуже ризикована).
-
Howl
-
-
- Подякував: 586 раз.
- Подякували: 1148 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 31 січ, 2026 10:39
AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
а як це - ліміт на надходження?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 816 раз.
- Подякували: 1719 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 31 січ, 2026 11:35
Shaman написав: AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
Див. у додатку: Профіль - Особисті дані - Анкетні дані - Максимальна сума надходжень на місяць.
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 20:02
AlexTk написав: Shaman написав: AlexTk написав:PUMB Банк встановив ліміт на надходження за місяць менший за кредитний ліміт. Чи можна надати документи для збільшення цього ліміту онлайн і, яещо так, за яким посиланням?
Див. у додатку: Профіль - Особисті дані - Анкетні дані - Максимальна сума надходжень на місяць.
я б назвав це не ліміт, а довідкові дані. можна ж поповнити на більшу суму? й здається, якщо оборот по картці в межах 3міс ліміту, то типу питань немає бути...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 31 січ, 2026 21:11
Shaman написав: AlexTk написав: Shaman написав:а як це - ліміт на надходження?
я б назвав це не ліміт, а довідкові дані. можна ж поповнити на більшу суму? й здається, якщо оборот по картці в межах 3міс ліміту, то типу питань немає бути...
Так Ви можете називати це як Вам подобається, але я звертався до представника Банку, тому назвав так, як це називається в додатку Банку. І перевіряти чи "можна поповнити на більшу суму?" у мене бажання немає. Але точно можу сказати, що витратити суму більше названого ліміту (хоча й меншу за кредитний ліміт) я не можу. Питання не в назві, а в сумі.
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 21:38
AlexTk написав: Shaman написав: AlexTk написав:Див. у додатку: Профіль - Особисті дані - Анкетні дані - Максимальна сума надходжень на місяць.
Так Ви можете називати це як Вам подобається, але я звертався до представника Банку, тому назвав так, як це називається в додатку Банку. І перевіряти чи "можна поповнити на більшу суму?" у мене бажання немає. Але точно можу сказати, що витратити суму більше названого ліміту (хоча й меншу за кредитний ліміт) я не можу. Питання не в назві, а в сумі.
в додатку це "Максимальна сума надходжень на місяць". а звідки ви знаєте, що не можете витратити більше цієї суми - з досвіду чи так сказав представник банку? бо в мене там сума теж виявляється сума менше кредитного ліміту (бо кредитний ліміт - до 3х таких сум може бути), але ніколи не зіткався з якимось обмеженнями - навіть не знав, що вони існують
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 31 січ, 2026 21:46
Shaman З досвіду (при спробі оплати отримав повідомлення "перевищено ліміт без підтвердження доходів")
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 січ, 2026 22:41
лично я пумбу написал письмо - відмова співпраці. это ж не банк. это недоразумение. я дал второй шанс, но нет. работать с моими деньгами вы не будете
-
Бетон
-
-
- Подякував: 218 раз.
- Подякували: 500 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
2
2
Додано: Суб 31 січ, 2026 23:17
PUMB написав:Искатель 16.01 Ви не робили замовлення через крамницю кешбеків. За операцію 22.01 просимо надіслати в особисті повідомлення підтвердження оплати (скрін квитанції/чеку). Будемо вдячні!
А можна якимось чином мені самому дізнатися, які замовлення я робив через Крамницю кешбеків? І якщо можна, то як саме? Чи я потрібен це тримати у голові? У додатку PUMB Online я такої інформації не знайшов. І друге питання: як надіслати Вам у особисті повідомлення скрін чеку, якщо формат форуму не підтримує таку можливість?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1082 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
6