ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 130131132133134 ... 647>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 75
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
9
2- Погане. Некомпетентне.
17%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
23
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
17
Всього голосів : 75
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 08:36

wtf написав:
  Ромасик написав:открывал юбилейный депо на 200К

открыть не проблема
проблемы начнутся когда 200к упадет обратно на карту
возникнет вопрос откуда доход

так они уже были на карте
  посетитель написав:відкривати це таке.Забрати бувають проблеми...

яке таке? вой стоит, что гонял с привата на пумб 20х20К. А уже таке.
  ol_zy написав:та ладно пару месяцев побегает со справками из налоговой или ПФ и разлочат,
я уже выше писал - 5 мин в любом отделении ПФ. Количество справок - 1 (одна) шт.
  ol_zy написав:если там будет доходов на всю сумму депо.

откуда у вас депо, если у вас нет доходов на сумму депо? Тут Штирлиц и спалился.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 10:20

Ромасик написав:откуда у вас депо, если у вас нет доходов на сумму депо? Тут Штирлиц и спалился.

Легальних варіантів звідки гроши у людей багато.Навскідку: наприклад допомога родичів.Причому гроши надсилають на рахунок.Але з точки зору пумба, як я бачу, це не виправдання.Йому і вам довідку з податкової подавай.Квітанція з іншого банку не підходить.Якись совдеповський підхід - якщо не працюєш на заводі значіть тунеядець і маєш не трудові доходи, ворог пролетаріату.
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 218 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 11:10

[*]посетитель а 100000грн - теж треба підтвердження, звідки гроші? Якщо забирала з іншого банку і в ПУМБ поклала - це ж раніше був дохід... І взагалі, як вони інформують, до 400000грн немає фінмоніторингу. Може, я щось не второпала?
Marica

Подякував: 88 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 11:23

Marica написав:[*]посетитель а 100000грн - теж треба підтвердження, звідки гроші? Якщо забирала з іншого банку і в ПУМБ поклала - це ж раніше був дохід... І взагалі, як вони інформують, до 400000грн немає фінмоніторингу. Може, я щось не второпала?
400 тис. і вище це обов'язковий.А так банк може заблокувати будь-яку суму чим пумба і зловживає.Може і тисячу заблокувати і вимагати надати підтверджуючі документи.А в нього за такі як з'ясувалося проходять тільки довідка з податкової з печатками чи з пенсійного фонду.І користуючись тим що зараз військовий стан банк тупо не повертає кошти до кінця військового стану.
В том то і справа що квитанція що знято з свого рахунку в іншому банку для пумба не підходить.
Така собі лотерея.Заблокують - не заблокують.Якшо не повезе то готуйтесь декілька місяців вибивати свої гроші.Це в кращому випадку.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 11:32

посетитель написав:
  Ромасик написав:откуда у вас депо, если у вас нет доходов на сумму депо? Тут Штирлиц и спалился.

Легальних варіантів звідки гроши у людей багато.Навскідку: наприклад допомога родичів.

вот-вот, расскажете :lol: принесете деклраацию родственника, справку, что он ваш родственник, а не террорист
и не верблюд.
Ромасик

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 11:51

посетитель написав:

Легальних варіантів звідки гроши у людей багато.Навскідку: наприклад допомога родичів.Причому гроши надсилають на рахунок.Але з точки зору пумба, як я бачу, це не виправдання.Йому і вам довідку з податкової подавай.Квітанція з іншого банку не підходить.Якись совдеповський підхід - якщо не працюєш на заводі значіть тунеядець і маєш не трудові доходи, ворог пролетаріату.

а в нашей стране самый распространенный способ - это доход, полученный "в черную" - давайте тут не изображать...

посему если есть желание пользоваться депо - подумайте как его легализовать.
нет желания/возможности легализовать/заплатить налоги - конвертируйте в бакс, скирдуйте и не морочьте голову. пока еще с расходами у нас не прижали.
Shaman

Подякував: 761 раз.
Подякували: 1618 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 11:55

Ромасик написав:
  посетитель написав:

Легальних варіантів звідки гроши у людей багато.Навскідку: наприклад допомога родичів.

вот-вот, расскажете :lol: принесете деклраацию родственника, справку, что он ваш родственник, а не террорист
и не верблюд.
та воно мені надо? :) За свої гроші такі проблеми.Краще буду тримати свої кошти подалі від них.Тим більше що вже маю сумний досвід кидка від ахметовських контор
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 12:12

Shaman написав: в нашей стране самый распространенный способ - это доход, полученный "в черную" - давайте тут не изображать...

ага, а еще в нашей стране самые распространенные люди это бандеровцы и нацисты чо уж там.Я конкретний приклад навів цілком легальних коштів від родичів, а ви однім махом все узагальнили і порекомендували іх легалізовувати.
Проблема не в тому що гроші якісь нелегальні, а в тому що конкретно ПУМБ іх такими получається не вважає, хоча навіть у податкової по ним питань не має.
посетитель

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 13:33

Ромасик

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2022 20:50

vadlme написав:Я так розумію, під час війни, кредитний ліміт по "всеможу" не міняють??

В мае меняли.
Citizen_D

Подякував: 119 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 130131132133134 ... 647>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей