|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 01 вер, 2022 16:04
ВIВ написав:PUMB Подскажите, у меня при входе в КБ . "Помилка не вдається отримати дані." Пробовал на разных тедефонах, и на бете и на обычной версии. Шо делать?
Вітаємо! Ви заходите в інтернет банк для фізичних чи юридичних осіб?
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 16:05
PUMB В прилокение, для физичных, все как обычно.
-
ВIВ
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 17:06
ВIВ написав:В прилокение, для физичных, все как обычно.
Напишіть нам в особисті повідомлення Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону перевіримо дані.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 17:06
в третий раз в Кривом Роге ПУМБ кинул с доставкой наличного бакса. в этот раз даже заранее не предупредили, что сегодня придется сосать лапу.
следующий сеанс привоза аж на 6.09. Предложили в гривне, но курс заблаговременно снизили до 39.
-
ukrmvs
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 17:46
PUMB - чому не працює підтримка у мобільному додатку? Зв'язуєшься з Поліною яка не може тобі нічого пояснити, врешті вона пропонує подзвонити пізніше ( а краще ніколи), потім з'єднує з оператором і скидає виклик. Що це за підтримка?
-
Charter
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 17:53
В мене теж сьогодні негатив та злість на банк, за те що дурять з валютою. Позавчора на гарячій лінії зробив замовлення, спитали в яке відділення підвезти і щоб підходив 1го вересня після 15 години, на питання а якщо не привезуть? сказали що банк мені зателефонує, а якщо підвезуть то не будуть дзвонити. Ок. Сьогодні касир каже що долярів НЕ дасть, тому що мене нема в списках замовників, а на контраргумент що я замовляв, мене ввічливо відправили за кораблем  ))) кажуть у них свої внутрішні замовлення і їм всеодно куди і до кого я дзвонив. Гарячка підтвердила, кажуть то може й правда не підвезли... Ну щож, вирішую таки забрати через гривню, касирша пробиває чек що я отримав свої бакси, а гривні я здав та зарахував на картку. Після мене в черзі стояла жіночка, підійшла і спитала купити долар, їй сказали що ок, продамо... Вийшов я з відділення злий то це м'яко сказати. Піду ще й на мінфіні залишу відгук по гарячим слідам  Ну й доляра банк від мене більше не очікуйте, піду в інші.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 18:34
Так і є, щойно на теплій лінії повідомили те саме.. Якийсь "новий алгоритм", який ніхто не може пояснити, ішаки..
-
vadlme
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 18:34
ВIВ написав:PUMB Подскажите, у меня при входе в КБ . "Помилка не вдається отримати дані." Пробовал на разных тедефонах, и на бете и на обычной версии. Шо делать?
О, и у меня такое дело.
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2540 раз.
- Подякували: 316 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 вер, 2022 20:10
vadlme написав:,.. Якийсь "новий алгоритм", який ніхто не може пояснити, ішаки..
начиная с 01 сентября 2022, не применяется к клиентам Persona: - выдача валюты со счёта любой суммы теперь только по предзаказу - сроки выдачи по предзаказу : - до 13.00 первого дня - получаешь на третий день (то есть через день) - после 13.00 первого дня - получаешь на четвёртый день (то есть через два дня) и выходные дни из схемы исключаются - молодым людям в шортах валюта выдается гривной *не распространяется на заказ валюты под денежные переводы и под покупку валюты
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 вер, 2022 20:47
Порт написав:У меня есть и кешбек от банка и партнёрка. В том числе и коммуналка.
Який там відсоток на комуналку - 146% без податків? root написав:Після мене в черзі стояла жіночка, підійшла і спитала купити долар, їй сказали що ок, продамо...
Тобто валюта у касі була не лише під замовлення, але Вам її не видали??? Ото ця ЛУМУБа...
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
-
Профіль
-
-
1